Győr Nádorváros eladó első emeleti felújított lakás

188 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-Nádorváros téglalakás eladó

Győr, Nádorváros központi részén található ez a társasház, belvároshoz közelebb.
Győrieknek nem kell bemutatni a környéket, de akik távolabbról érkeznek, azoknak ajánlom a figyelmébe ezt a városrészt.
A közelben fekszik egy gyönyörűen felújított park, mely játszóteret, sportolási lehetőséget is magában foglal. Győr legjobb éttermei is a közelben vannak, a belváros 10 percnyi sétára elérhető. Autóba sem kell szállni egy bevásárláshoz, a környéken minden fontos dolog pár lépésre elérhető, mely a hétköznapokhoz szükségesek.
Az egyetem buszra szállva 15 percen belül érhető el.
A kétemeletes társasház első emeleti (szintenként két lakással) 56 m2-es, erkélyes lakása minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egytől egyig keresnek a vásárlók. Vegyük sorra:
A ház falazata téglából épült, kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír.
A lakás ablakai műanyag, háromrétegű hő- és hangszigetelt, néhány éve lettek cserélve, alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt.
A lakás burkolatainak felújítása során az igényes tulajdonosok előrelátók voltak, a teljes víz - és villanyvezetékrendszert kicserélték. A konyhabútor újszerű, fiatalos. Egy praktikus reggeliző pult kapott helyet a rengeteg napfényt beengedő ablak alatt. Az összes beltéri ajtó is cserélve lett, a konyhában például egy tolóajtó választja el a kamrát, mely további pakolóhelyet kínál a lelkes háziasszonyoknak. Távfűtés gondoskodik a melegről a téli hónapokban, radiátoros hőleadással. Melegvizet gázbojler szolgáltatja.
Elosztását tekintve: egy tágas, ragyogóan világos nappali, melyből egy pici erkélyre léphetünk ki, egy szülői hálószoba és egy gyerekszoba (melyben helyet kapott egy emeletes ágy), konyha, előszoba, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC kézmosóval.
A lakáshoz egy saját tároló is tartozik az alagsorban.

A tulajdonos a gyermekének újította fel a lakást. Az igényesség, a meleg színek, a megválogatott anyagok mind-mind arról árulkodnak, hogy az itteni életet hosszú évekre képzelte el a pár. A család azonban olyan méretűre bővült, hogy kinőtték ezt a szép lakást, építkezésbe fogtak.

Hogy kinek ajánlom? Családoknak, idősebbeknek a kevés lépcső miatt, befektetésnek, mert a három szobás, erkélyes lakás az egyik legkeresettebb, főleg, ha ilyen remek elhelyezkedésű.
Azonnal birtokba vehető, költözhető, a bútorok az árban foglaltatnak.
Tehermentes.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban