Győr Nádorváros, eladó földszinti két szobás, erkélyes lakás

629 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-Nádorváros, 2 szobás, erkélyes lakás eladó!

Nádorváros a győriek körében nagyon kedvelt központi elhelyezkedése miatt.
Belváros, Vásárcsarnok, kórház, pláza. Ezek mind néhány perces autóútra elérhetők. A város legjobb iskoláinak, óvodáinak közelsége szintén fontos szempont lehet sokak számára.

A négyemeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el a lakás. Erkélye nem utcafronti, beüvegezett, a szikrázó nap még a téli napokon is beragyogja. A lakáshoz saját tároló tartozik, illetve több közös tárolót is tud használni a tulajdonos.
A magasföldszinti 53 m2 +4 m2 erkélyes lakás több felújításon átesett. Ablakai műanyag, kétrétegű hő - és hangszigetelt, bejárati faajtaja szintén cserélve lett. A teljes villanyvezeték és vízvezeték cseréje is megtörtént. A két szoba több belső oldala is kapott szigetelést.
A konyhát leszűkítő falat kiütötték, ezáltal egy szellős, étkezős helyiséget alakítottak ki a tulajdonosok, akiknek fontos volt, hogy a család kényelmesen le tudjon ülni az étkezések alkalmával. A konyhabútor cseréje is megtörtént, minőségi Bosch gépekkel szerelték fel azt.
A fürdőszoba új burkolatot kapott, zuhanyzót alakítottak ki, így sokkal tágasabb teret kapva a mosógép is kényelmesen elfér.
A lakásban több beépített szekrény található, a kisebb szobába újszerű, néhány éve kifejezetten ebbe a helyiségbe lett készíttetve.
A lakás elosztása a következő: nagy nappali, melyről beépített erkélyre léphetünk ki, egy kényelmes hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, konyha étkezővel.
A lakás fűtése konvektorokkal megoldott.
A lakás akár 1 hónapon belül költözhető, felújítást nem igényel.
Keressen bizalommal: +36203526426


A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.