Győr-Nádorvárosban 117 m2-es polgári lakás eladó!

1430 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békebeli polgári lakás Győr Nádorvárosban
Győr Nádorvárosban, a belvárostól pár percre, központi elhelyezkedésű, patinás, közel 100 éves épület magasföldszintjén, 117 m2-es, 3+1 fél szobás polgári lakás eladó.
Az ingatlant nagyvonalú, tágas terek, 340 cm-es belmagasság, 60 cm-es falvastagság, klasszikus formavilág jellemzik.
Az előszobában, igazi kuriózumként, az eredeti csempeborítást megőrizték a tulajdonosok, a szobákban ugyancsak eredeti gipszstukkókat találunk a csillár helyét körülölelő rozetták formájában.
Az ajtón belépve, a hosszú, tágas előszoba-közlekedő nyitja az utat a további helyiségekbe. Rögtön jobbra találjuk a nagyméretű konyha-étkezőt, a konyhából nyílik egy eredetileg cselédszobaként funkcionáló félszoba, valamint egy méretes éléskamra.
Az előszobán továbbhaladva, balra a fürdőszobába, előre és jobbra a szobákba lépünk. A három nagyszoba egybenyílik, a lakás körbejárható, és szépen körbenapozott. Mindegyik szobában gyönyörű cserépkályhát találunk (ebből 2 Héra gázégős), melyek az esztétikai élmény mellett rendkívül gazdaságos fűtést biztosítanak.
A szobákat fa parketta borítja, a nyílászárók eredetiek, jó állapotúak, hozzájárulnak a lakás hangulatos enteriőrjéhez. A fűtés gázzal (Héra+konvektor) történik.
A jelenlegi tulajdonosok 30 éve élnek a lakásban, ez alatt folyamatosan karbantartották és felújították az ingatlant.
Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy mintegy 20 m2-es pince helyiség.
A kétszintes, tizenöt lakásos társasház lépcsőháza ugyancsak a régi idők klasszikus eleganciáját tükrözi, az épület homlokzati felújítása az idei évi felújítási előirányzatban szerepel.
A reprezentatív miliő saját otthonként vagy irodai célokra is kiváló választás és értékálló befektetés azoknak, akik szeretik az állandóságot.
További részletekért hívjon bizalommal!
Irányár: 34 900 000 Ft
Irodánkban ügyvédi szolgáltatással, ingyenes, banksemleges hitel ügyintézéssel várjuk, az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállaljuk.

Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503