Győr- Szabadhegyen ikerház eladó

3068 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Csodálatos környezetben új építésű ikerház eladó!

Győr- Szabadhegyi csendes lakóparkban, 720 nm-es telekre tervezett, munkájára igényes és megbízható kivitelezővel építendő kétlakásos ikerház egyik lakása eladó.
Tervezett lakás nettó alapterülete 108 nm.
Elosztását tekintve a földszinten amerikai konyhás nappali plusz 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba +WC, ill. közlekedő kerül kialakításra. Az emeleten 3 szoba, fürdő, gardrób, és közlekedő kap helyet. A nettó alapterületen kívül 17 m2 terasz, és 320 m2 saját terület tartozik az ingatlanhoz.
Műszaki tartalom: 30 cm-es főfalak, 15 cm külső homlokzati szigetelés, 3 rétegű nyílászárók, kondenzációs kazán radiátoros fűtésrendszerrel. Padlófűtés kérhető.
Az ár emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik. Igény esetén kulcsrakész kivitelezést is vállal a beruházó. Az építkezés várhatóan tavasszal kezdődne és a befejezés decemberre várható.
Tervezett átadás: 2022. március vége
A telek ára: 15.000.000 Ft + A ház hozzávetőleges ára 45.000.000 Ft.
További információért kérem, forduljon hozzám!
Amennyiben a Szabadhegyi ikerház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.