Győr-Szabadhegyen kétszobás franciaerkélyes lakás eladó

627 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Szabadhegy központi helyén található ez az eladó lakás egy négyemeletes lépcsőház 4. emeletén. A 49 m2-es lakásban a világos, tágas nappalihoz franciaerkély kapcsolódik. A nappali és a konyha árnyas parkra néz, a kisebb szoba utcai kilátású. Járólap és laminált parketta van a helyiségekben.
A műanyag nyílászárókon levő redőny mellett klíma segít a meleg napokon Az ötszintes, rendezett lépcsőházban lift nincs.
A közös költség 7990 Ft. Az épületet még nem szigetelték. Parkolni az utcán ingyenesen lehet.
A lakást jelenleg bérlik. A további bérlés és a berendezés megbeszélés tárgyát képezi. A közelben minden megtalálható: A Győr Pláza, a kórház, játszótér, bevásárlási lehetőség, iskola, buszmegálló. Amennyiben jó helyen levő panellakást keres, akár befektetésre is, keressen bizalommal!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.