Győr, Sziget eladó kulcsrakész lakás 1750 m2-es telekkel

5113 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-Sziget városrészben eladó 125 m2-es új építésű lakás saját kerttel

Győr, Belvárostól náhány percre Szigetben, a Bercsényi ligetben, azon belül is az Olimpiai Sprortpark szomszédságában eladó egy nappali + három szobás, 125 m2-es földszinti lakás 250 m2-es saját kerttel, amelyet további 1500 nm-es telekkel lehet bővíteni. Két belső udvari beálló is tartozik az ingatlnahoz.

A környék Győr legdinamikusabban fejlődő városrésze, az elmúlt években új sportcentrum, uszoda létesült, a környező utak felújításra kerültek, új utakat építettek a közlekedés könnyítésére, gyorsítására.
A Széchenyi István Egyetem 10 perc sétára elérhető, a belváros szintén. A közelben iskola, óvoda, játszótér, buszmegálló, élelmiszerbolt is megtalálható.

A lakás egy két szintes társasházban található harmad magával. A földszinti lakáshoz egy 25 m2-es terasz és további 250 m2-es elkerített udvar is tartozik, mely tovább bővíthető 1500 m2-tel. Ez utóbbi rész megvásárolható igény szerint a telekhez, ára 10.000.000 Ft. Jelen hirdetés ezt az árat tartalmazza. A hátsó telekrész szomszédságában egy kerti tó, másik szomszédban pedig hatalamas füves terület fekszik, melyek páratlan környezetet adnak annak, akinek fontos, hogy egy ilyen sűrűn lakott városrészben falusias nyugalmat érezzen, privát területet alakíthasson ki magának. Az ingatlan egyik legnagyobb előnye ez!

A ház külső megjelenése: modern, falazata egyedülálló Heluz 38-as hőszigetelt téglából épült 3 cm-es thermo vakolattal ellátott. Ez a téglarendszer magasabb hőtechnikai képességekkel rendelkezik, mint a jelenleg használatos 30 cm-es tégla a 15 cm-es szigeteléssel. Nyílászárói, hő- és hangszigeteltsége megfelel a mai előírásoknak. A társasház antracit szürke színű cserépfedést kapott.
A melegről kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadást padlófűtéssel és radiátorokkal oldották meg.
A társasház utolsó eladó lakásának befejező munkálatai még zajlanak, kulcsrakész állapotban március közepétől megvásárolható.
Elosztását illetően: bejárat, közlekedő, háztartási helyiség, toalett mosdóval, amerikai konyha +nappali + étkező, tágas 3 hálószoba, hatalmas fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, WC-vel.
A nappaliból a teraszra és az udvarra léphetünk ki.

Ez a földszinti lakás a méretéből, elhelyezkedéséből, kulcsrakész állapotából adódóan, illetve, hogy opcionálisan egy hatalmas telek vásárolható hozzá egyedülálló a piacon. Az ára kiváltképp!

Ne habozzon! Az ingatlan 2 hónap múlva már nem lesz meg!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-lakástakarék beszámítás
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.