Győr Újváros Eladó ház szerkezetkészen nagy telekkel

1330 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Újváros kedvelt részén, csendes nyugodt környéken kínálok megvételre egy 635 m2-es összközműves telken levő 60 m2-es tégla építésű szerkezetkész, felújítandó házat nagy telekkel, 14 m széles utcafronttal.

Az 1960-as években épített fafödémes, cseréptetős ház jelenleg is jó statikai állapotú. A tetőtér átalakítással akár beépíthető, melynek jelenlegi mérete nettó 35 m2.

A rendezett telken levő ház amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdő, külön wc, közlekedőből áll.
A hátsó bejáratról kilépve a térkövezett rész akár fedett terasznak is kialakítható vagy igény szerint beépíthető.

A felújítás során 15 éve új tető léceket, cserepet kapott. Nemrégiben új bejárati ajtó, új műanyag ablakok, a házon belül új fa ajtók kerültek beépítésre. A kisebb szoba és közlekedő kivételével minden helyiség új betonozást kapott aljzat szigeteléssel, illetve mennyezet szigetelést. A villany- és vízvezetékek cseréje is megtörtént.
A nappali-konyhában, fürdő, wc-ben padlófűtés lehetőség, a többi helyiségben radiátor kiállások előkészítve.
A házon gázvezeték van kiépítve, ezáltal a gázkészülék beszerelése után a kondenzációs gázkazánnal való fűtés megoldható padlófűtéssel és radiátor hőleadókkal. Továbbá kiegészítésként fa tüzeléses kémény kandalló használatára, mely jelenleg is üzemel.
A telken található egy 7 m2-es tároló, illetve a nagy telek miatt lehetőség van építmény bővítésre, hozzáépítésre is.
Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

A jelenlegi tulajdonos elkezdte a felújítását és lehetőséget ad új tulajdonosának, hogy saját elképzelései szerint befejezze.
Ideális lehet Önnek és családjának, ha Győrbe költözne egy falusias lakóövezetbe és szeretné álmait megvalósítani egy nyugodt környezetben.

Győr Újváros 2 km-re található a belvárostól, a jó közlekedés miatt autóval és gyalog, autóbusszal is gyorsan, könnyen megközelíthető. Sportolási lehetőség az Aqua Sportközpontban, illetve iskola, óvoda, Széchenyi Egyetem, boltok, áruházláncok is a közelben elérhetők.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a felújítandó, kedvelt elhelyezkedésű ház, mely akár az Ön új Otthona is lehet, kérem hívjon bizalommal!
Szabó Ibolya
+36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban