Győrbelváros peremén 280 m2-es családi ház kerttel

4428 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr belvárosától és az Egyetemtől is csupán pár perce, szép, rendezett zöldövezeti környezetben várja igényes, új tulajdonosát ez a gondosan, minőségi anyagok felhasználásával épült, tágas, parkosított udvarral rendelkező békés otthon.

A három szintes ház a nyolcvanas évek derekán nyerte el mai kialakítását, azóta is folyamatosan karbantartott, korszerűen hőszigetelt.
A fa nyílászázók harmonizálnak a szobák tölgyfa parkettájával, a lépcsőkkel, burkolatokkal.

A házban az öt szobán kívül, konyha - étkező, nappali, a földszinten és a félemeleten is külön wc, fürdőszoba található.
A szuterénben elektromosan nyíló kapuval szerelt garázs, tárolóhelységek (amik akár vállalkozás céljára is szolgálhatnak), és a korszerű gázkazán kapott helyet.

A ház kiváló elhelyezkedése miatt alkalmas lehet panzió kialakítására (akár bővítéssel) vagy idegenforgalmi vállalkozás, szolgáltatás céljára is.
A közelben uszoda, sportlétesítmények, iskolák, boltok, rendelők, a ligetben közlekedési park, játszótér találhatók.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, több lehetőséget magában rejtő zöldövezeti ingatlant karnyújtásnyira a belvárostól, legyen az Öné, hívjon bizalommal!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az ÖN számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.