Győrben kétgenerációs ház, szép belső kerttel eladó!

4628 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nádorváros nyugati részén kínálom eladásra az alábbi paraméterű házat.
Alsó szint: 91,6 nm, három szoba, zuhanyzó, külön WC, konyha, kamra, előszoba.
Felső szint: 92,05 nm, külön bejáratú, nappali + kettő szoba, zuhanyzó, külön WC, konyha, árnyékolt erkély.
Tágas terek, világos, szép nagy szobák jellemzik a házat, nem a manapság divatos kis lik-lukak.
A 60-as években épült 40-es téglafalú épületre emeletráépítéssel alakították ki a felső szintet 1992-ben. Tetőszerkezete határozottan jó állapotú nyeregtető, betoncserép héjazattal. Már rézzel szerelték a felső szint elektromos hálózatát. Külön fűtése van a két szintnek. Felső szint fali gázkazán plusz radiátorok, alsó szint gázkonvektoros fűtésű. Az egyik szobában lévő cserépkályhában is gázégőfej van. Az alsó szint igény esetén felújítandó, de így is használható tisztasági festés után.
Telek 595 nm. Hangulatos kis belső udvara van a háznak. A garázs és a mellette levő autóbeálló szín után a zöld dominál. A gyönyörű pázsitfüvet cserjék, bokrok szegélyezik az átláthatatlan kerítések mellett, így a privát szféra biztosított. Nyugodtan lehet grillezni, pancsizni, nem zavarnak a kíváncsi szemek.
Az ingatlanban sokféle hasznosítási lehetőség rejlik.
Első sorban egy helyen, de mégis külön lakó családoknak ajánlom, hiszen eddig is így használták, ennek megfelelően van minden kialakítva. Van a két szintnek külön villany és gáz órája. Emeleti vízfogyasztás almérővel mért.
Az alsó szint kiváló lenne vállalkozás-üzlet-műhely-rendelő üzemeltetésére, felső maradna lakás céljára.
Befektetési céllal is hasznosítható, a kettő szint külön-külön bérbe adható.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon! Ha a vásárlás mellett dönt, utána minden hivatalos ügyintézésben segítünk. Van ingatlanspecialista ügyvédünk, kedvezményes hitelt intézünk Önnek ha szüksége lenne rá.
Hívjon!

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.