Gyorsan megtérülő befektetés a Velencei tónál!

2087 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gárdony központi helyén, forgalmas főút mentén, bejáratott fagylaltozó és kerékpárkölcsönző eladó. Az ár, az 505 négyzetméteres telekre és 2014-ben épült, 146 négyzetméteres házra értendő! A gépek és felszerelések a betanítással együtt, egy külön megállapodás tárgyát képezik. Családi háznak is alkalmas, akár 6-7 szoba is kialakítható.

Az épület földszintjén helyezkedik el a fagylaltozó és a kerékpárkölcsönző is a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel együtt. A tetőtérben két különálló lakás van kialakítva, ami lakhatásra vagy bérbeadásra is ideális. Az udvaron parkoló és kettő fedett gépjárműtároló is van.

A házban szinte minden új, hiszen a munkálatok 2014-ben fejeződtek be. Ennek megfelelően korszerű kondenzációs kazánnal történik a fűtés és a melegvíz előállítása. A hőleadás padlófűtéssel történik. Az épületen elhelyezett 73 darab napelem által termelt energia, teljes egészében biztosítja a vállalkozások és a lakások éves energiaigényét.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A ház forgalmas főút mellett helyezkedik el, biztosítva a vállalkozás működéséhez szükséges vásárlókat, egyéb marketing tevékenység nélkül is. A közelben élelmiszerdiszkontok, a városközpont és a tó is pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden a közelben.

Befektetőknek vagy vállalkozni akaróknak ideális vállalkozási lehetőséget kínál ez az eladó ingatlan. Jelenleg 3 fő üzemelteti. Jöjjön el és nézze meg, majd számoljon! Maga az épület értéke megéri azt az árat, amit kérnek érte. A hozzá adott vállalkozások már csak ráadások! Nagyon gyorsan visszatermeli a befektetett összeget!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Wollein Attila

Wollein Attila

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban