Ez az ingatlan foglalózva van

Győrszemere Családi Ház nagy telekkel

1928 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrszemere kedvelt részén kínálok megvételre egy 2371 m2-es, összközműves telken levő családi házat, mely 76 m2-es lakótérrel, garázzsal, melléképületekkel, különösen nagy kerttel rendelkezik.

A nagy kert és a széles telek sok lehetőséget rejt magába, mely különösen alkalmas gazdálkodni vágyók vagy állattartók számára és a nagy műhely miatt is ajánlom azoknak, akik szeretnének otthon vállalkozni.

Az 1960-as években téglából épült fafödémes ház jelenleg is jó szerkezeti állapotú 27 méteres széles utcafronttal.
A ház elrendezése: 2 szoba, utcára néző nappali, konyha, háztartási helyiség, spájz, fürdő- wc, előszoba helyiségekből áll.

2015-ben részben felújították, új esővízcsatorna, külső homlokzat festés, új műanyag külső nyílászárók; bejárati ajtó, redőnnyel felszerelt ablakok kerültek beépítésre. A szobák és nappali parkettázott, az előszoba műpadlós, konyha, fürdő metlakival burkolt.
A melegvíz ellátást fali gáz átfolyós vízmelegítő, a fűtést álló kéményes gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, illetve kiegészítésként egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

A körbekerített széles utcafrontú hosszú telken belül 15,7 m2-es szerelőaknás garázs, 30 m2-es tároló, kazánház, gazdasági épület, több ól találhatók, valamint ipari áram és 2 pince is.
Az ingatlan tehermentes és egy tisztasági festéssel költözhető, új tulajdonosai saját elképzeléseik szerint alakíthatják, modernizálhatják.
Győrszemere Győrtől 22 km-re található, mely gyorsan megközelíthető a 83-as számú úton Ménfőcsanak irányából. Az autóbusz közlekedés is gyakori, kedvező, hisz a Pápáról érkező autóbuszok és áthaladnak Győrszemerén.
A településen minden megtalálható, bölcsőde - óvoda, iskola, orvosi rendelő, és pár kilométerre Tét városában egy egész orvosi komplexum, okmányiroda, üzletek. Közelben buszmegálló, posta.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a nagy telken elhelyezkedő családi ház az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya
+36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban