Győrszentiváni 2 szobás családiház eladó

1684 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrszentiván egyik csendes, szép utcájában eladóvá vált egy előkertes, önálló 67nm-es kétszobás, összközműves családi ház. Az 1967-es tégla építésű ház egy 737nm-es telken helyezkedik el, melyhez melléképületek csatlakoznak. A főépületet a jelenlegi tulajdonosok folyamatosan újították fel, többek között a burkolatok cseréje mellett korszerűsítették a fűtési rendszert, villanyvezetékeket cseréltek, valamint 2018-ban egy nagyobb felújítás keretében új tetőszerkezetet kapott, új bádog ereszcsatornát és lefolyócsöveket, 10cm-es külső hőszigetelést, az ablakokat műanyagra cserélték, ami redőnnyel és szúnyoghálóval van ellátva. A felújítások során klíma rendszer telepítése is megtörtént 3 beltéri egységgel, valamint a riasztó rendszer is kiépítésre került. Az ingatlan betonfödémes, emiatt kétszintessé is alakítható a helyi építési szabályoknak megfelelően. A ház külső színezése a leendő tulajdonosokra vár, saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják.

Fűthető előtérből jutunk a tágas előszobába, innen nyílnak a helyiségek. 2 világos szoba, külön fürdő sarokkáddal és WC helyiség, valamint a konyha. A nagyméretű szobák laminált parkettával lettek burkolva, a többi helyiség járólapos. Minden szobában TV csatlakozási lehetőség. A közel 20nm-es melléképületben található a gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán is, ami a gázkazán meghibásodása esetén biztosítja az otthon melegét. A kertben található fúrt kút és két csatlakozási pont az öntözéshez, valamint egy kerticsap. ami a ház ivóvíz rendszeréről működik.

Közlekedés és környék szempontjából kiváló, pár perc sétányira a buszmegálló, rendkívül gyorsan elérhető az autópálya is. A közelben általános iskola és különböző szolgáltatók is megtalálhatóak, valamint Győr belvárosa és Ipari Parkja is elérhető közelségben van, autóval és busszal is maximum 10-15 perc alatt. Több helyi buszjárat is közlekedik Győrbe. A városrészben két általános iskola is található, valamint egy folyamatosan színvonalas műsorokat szervező modern közösségi ház. Bevásárlási lehetőség az ingatlan szűkebb környezetében. A mozogni vágyókat egy sportpálya, egy sportlétesítmény és lovarda várja.
Győrszentiván egykor önálló község volt, 1970 óta Győr városrésze. Közel tízezren lakják és részönkormányzattal rendelkezik. Részben emiatt szinte minden megtalálható, ami egy városban is.

Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes előzetes jogi véleményezéssel és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.