Győrszentivánon kétgenerációs családi ház

2869 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrszentivánon kétgenerációs családi ház

Bolthoz, buszmegállóhoz, iskolához, játszótérhez közel, rendezett, szép utcában eladó ez a kétgenerációs családi ház.

Az épület két külön lakrészből áll, amelyek jelenleg két bejárattal rendelkeznek, ám igény szerint egybe is nyithatóak. A földszinti lakás az 1970-es években épült, az emeleti pedig 2004-ben, az összesen 202 nm-es ház teljes egészében téglafalakból áll. Az alsó szinten található két szoba, konyha, kamra, étkező, külön fürdő és WC. A felső szintre belső lépcsőházból lehet feljutni, ahol 3 szoba, nappali, konyha, kamra, külön fürdő és WC lett kialakítva. Mindkét bejárati ajtó műanyag, az ablakok az alsó lakrészben műanyag ablakok, fent pedig hőszigetelt fa ablakok.

A fűtésről vegyes tüzelésű és gázkazán is gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. A ház alatt pincehelyiség található, melyben kazánház és tárolók lettek kialakítva. A 839 nm-es telken több melléképület, külön álló pince és garázs is megtalálható. A számos dísznövénnyel gazdagított kert, a kellemes kikapcsolódást és pihenést biztosítja.

Figyelmébe ajánlom kis- és nagy családosoknak, befektetőknek szintén, az Ipari park közelsége miatt. Méretéből és elosztásából adódóan rengeteg lehetőség rejlik ebben a házban.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal várja Önt:
- Bank semleges hitelügyintézés
- Jogi tanácsadás ingatlan adás-vételi ügyekben
- Energetikai tanúsítvány elkészítése.

Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére, forduljon hozzám bizalommal! Várom megkeresését, akár hétvégén is!

A hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok és információk az Eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.