Győrtől 2 km-re eladó családi ház 4 garázzsal nagy telken

110 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron Megye, Kisbajcs, eladó kétszintes családi ház nagy telekkel, 4 garázzsal

Kisbajcs Győrtől mintegy 2 km távolságra északkeleti irányban fekszik. Klatsmányi hídon át 4 perc alatt megközelíthető, Győr táblától 6 percre. A Győr járási község kb 900 főt számlál. Általános iskolája, óvodája is van.

A családi ház 38-as tégla falazattal a 90-es években épült. Egy zsákutcában található, ahol az utcának a végéhez közeledve, fás-bokros erdő húzódik, másik oldalon szántó található, Itt a gyerekek szabadjára engedhetők, hogy felfedezzék ezt a csodás környezetet.
A telek méretes, 3710 m2, mely széles utcafrontja miatt osztható.
A családi ház két szintes, alsó szinten előtér, étkező, konyha kamrával, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, háztartási helyiség, nagy nappali, garázs, egy nyitott terasz és egy fedett terasz található.
Az emeleten három hálószoba, két gardróbbal, fürdőszoba külön WC-vel kapott helyet, két szobához erkély is tartozik.
A családi ház mellett húzódik egy hosszú tároló (közel 50 m2), amely akár műhelyként is funkcionálhat, illetve egy három állásos garázs.
A családi ház fűtéséről és a melegvízről egy nagyteljesítményű gázkazán gondoskodik, hőleadás radiátorokon keresztül történik. A nappaliban egy hangulatos márványkandalló is rendelkezésre áll, ennek tüzelésére kiváló lehetőséget nyújt a hatalmas telek, mely alkalmas akár tűzifa ültetésére is. A lakás a nyári melegben hihetetlenül jó klímával rendelkezik, belépve érezhetően hűvösebb van, így szigetelésben nem gondolkodtak a tulajdonosok. A házat 2017-2018-ban kezdték el felújítani, a nyílászárók, bejárati ajtók, tetőtéri ablakok cseréjével, illetve a teljes tető cseréje is megtörtént ekkor.
A nagy telek számos lehetőséget nyújt, akár vállalkozásra is kiváló, jelenleg gyümölcsfák, örökzöldek díszítik, a hatalmas zöld terület öntözéséről pedig fúrt kút gondoskodik.

Tekintse meg a házat, mely három hónapon belül költözhető!
Keressen bizalommal! +36203526426

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban