Győrújbarát központjában eladó ház!

5236 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbarát központjában kínálok megvételre egy 1077 m2-es telken fekvő kétszintes családi házat. Az eredeti ház a 60-as években épült. A jelenlegi tulajdonos 2003-ban felújította, jelentősen bővítette. A földszint belső elrendezése: előszoba, konyha étkezővel, kamra, 2 nagyméretű szoba, fürdőszoba. Az emelet elosztása: 2 szoba, fürdőszoba, közlekedő. A felső szint beépítettsége nem teljes, itt még kialakítható egy konyha és egy nappali is. A konyha beépített és gépesített. A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek. A fűtést és a meleg vízellátást kombi gázkazán biztosítja, a hőleadók radiátorok. Az alsó szinten egy kandalló is beépítésre került. Az étkező-konyha részből közvetlen kijutás biztosított a fedett teraszra. Az udvarban lakható melléképület, aknás garázs és szerszámos kamra található. A kertben sok termő gyümölcsfát ültettek, az öntözés fúrt kútból megoldott.
A ház a buszmegállótól, iskolától 2 perc sétára központi de mégis csendes helyen található.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, jöjjön és nézzük meg együtt!

Irányár: 44.4 M Ft.

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom, irodánk ügyvédi szolgáltatással és díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésükre.

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.