Győrújbaráti háromszintes családi ház eladó!

1430 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbarát csendes mellékutcájában eladásra kínálok egy háromszintes családi házat, ami 1103nm-es telken helyezkedik el. Az 1970-es években épült, szerkezetileg kifogástalan (sehol egy repedés), amúgy korának megfelelő nyílászárók, burkolatok találhatóak benne. A ház 38cm-es téglafalazattal épült. A pinceszinten található egy vegyes tüzelésű kazán, ami a fűtést biztosítja és egy esetleges áramkimaradás esetén megoldja a fűtési problémákat. A pincehelyiségbe ipari 380V-os hálózat is bevezetésre került. A lakószinteken 5 nagyméretű világos szoba található, és minden szinten fürdőhelység. A pinceszint betonozott, nagy belmagassággal.

A ház teljesen felújítandó, de felújítás után egy tágas otthon varázsolható belőle egy rendkívül jó és csendes környéken. A kert a Pannonhalmi-dombságra néz, a teraszról fás, zöld övezet tárul elénk.

Alsó pinceszint: 100nm
1 gépkocsi részére garázs/műhely, kazánház és tárolók. összesen kb,100 nm

Az alsó lakószint:100 nm
Konyha-étkező, kamra, 3 óriási szoba, fürdőszoba, WC és feljáró az emeletre és lejáró a pincébe.

Felső szint: 48 nm (hasznos alapterület)
2 nagyméretű szoba, fürdőszoba, padlástér. A szobák normál belmagassággal rendelkeznek.

Nagy családosok vagy két generáció kényelmes együttélésére kiválóan alkalmas.

Ár: 34.900.000Ft

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.