Győrújbaráti háromszintes családi ház eladó!

3813 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrújbarát csendes mellékutcájában eladásra kínálok egy háromszintes családi házat, ami 1103nm-es telken helyezkedik el. Az 1980-es években épült, szerkezetileg kifogástalan (sehol egy repedés), amúgy korának megfelelő nyílászárók, burkolatok találhatóak benne. A pinceszinten található egy vegyes tüzelésű kazán, ami a fűtést biztosítja. A pincehelyiségbe ipari 380V-os áram is bevezetésre került. A lakószinteken 5 nagyméretű világos szoba található, és minden szinten fürdőhelyiség. Igény esetén a padlástér is beépíthető.

A ház felújítandó, de felújítás után rendkívül jó elosztású, tágas otthon varázsolható belőle egy nyugodt és csendes helyen. A kert a Pannonhalmi-dombságra néz, a teraszról fás, zöld övezet tárul elénk.

Alsó pinceszint: 100nm
1 gépkocsi részére garázs/műhely, kazánház és tárolók

Az alsó lakószint:100 nm
Konyha-étkező, kamra, 3 óriási szoba, fürdőszoba, Wc és lépcsőház az emeletre és a pincébe.

Felső szint:48 nm (hasznos alapterület)
2 nagyméretű szoba, fürdőszoba, padlástér. A szobák normál belmagassággal rendelkeznek nem tetőtéri!

Nagy családosok vagy két generáció kényelmes együttélésére kiválóan alkalmas.

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, jogi tanácsadással és díjmentes, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.