GYULA KÖZPONTJÁBAN APARTMANHÁZ ELADÓ!

1074 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Remek befektetési lehetőség Gyula központjában!!!

Eladásra kínálom a képen látható ingatlant, amely a város közvetlen központjában, kiemelten frekventált helyen, mégis csendes környezetben helyezkedik el!

Az ingatlan remek befektetési lehetőséget nyújt, mivel az Európa szinten ismert fürdővárosban egész évben jelentős az idegenforgalom, így a városközponti és a fürdő-, illetve a vár közelében található apartmanok kihasználtsága igen jó!

Az épület új építésű, modern kialakítású, fűtése hőszivattyús rendszerrel megoldott, így a fenntartása alacsony költséggel biztosítható. Falazata Porotherm téglából készült, melyet külső hőszigeteléssel láttak el, a nyílászárói korszerű, műanyag szerkezetek.
Az ingatlanhoz tartozó belső, zárt udvar az utca felől szárazkapun keresztül közelíthető meg, ahol térburkolattal ellátott parkolók kerültek kialakításra.
Az épület földszintjén 1 db iroda került kialakításra. Ennek kialakítása olyan, hogy üzlet céljára is hasznosítani lehet. Az emeleti lakások elérése az épület udvari oldalára tájolt, közös lépcsőházból biztosított. A földszinten egy közös tároló helyiség is kialakításra került.
Az első és második emeleten lévő lakások igény szerint tovább oszthatók, mivel két fürdő került kialakításra, így összesen akár 4 mini apartman+1 nagy apartman alakítható ki!

Bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal!

Cseke Tamás

Cseke Tamás

Irodavezető
Békéscsaba
+36 (70) 364 9243
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.