Ha a belvárosban keres lakást, ezt nézze meg!

613 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr belvárosának csendes utcájában várja új tulajdonosát ez az igazán otthonosan kialakított, 70nm-es, földszinti, erkélyes téglalakás.
Az 5 lakásos, 2 szintes társasház az 1930-as években épült. Jó karban levő, csendes lépcsőház, a hátsó, kb. 200nm-es, zárt, füvesített udvaron virágok, fügefa, kerti sütögető sugallja a meditterrán hangulatot.
A lakás az elmúlt években teljes felújításon esett át: a villany,-és vízvezetékeket kicserélték, új, műanyag nyílászárókat kapott redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A fűtéskorszerűsítéssel egy kondenzációs gázkazán biztosítja az otthon melegét, a hőleadók radiátorok. A padlóburkolatok cseréje, falak újbóli glettelése, festése is megtörtént, valamint a beltéri ajtók is felújításra kerültek. Az új IKEA konyhabútor, modern konyhai gépekkel kiegészítve (13 terítékes mosogatógép, indukciós főzőlap, elektromos sütő) és a hozzá passzoló modern, portugál stílusú csempe vidám stílust biztosít.
A lakás biztonságáról egy új bejárati ajtó és riasztórendszer is gondoskodik.
A 4nm-es erkély körbe ablakozott, ez által védett, de mégis világos, remek helye a reggeli kávézásnak.
Elosztása szerint: 2 nagy szoba, egy félszoba (jelenleg dolgozószoba), fürdőszoba, wc, konyha, kamra, előszoba-nappali és terasz helyiségekből áll.
A lakáshoz tartozik egy saját tároló a pinceszinten, valamint egy 30nm-es padlésrész is.
Az ár a beépített gardróbszekrényt, a konyhabútort és a garanciális gépeket tartalmazza.

A közelben található bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok.
A közeli Dunapart és az óváros remek esti séták színhelye. Az ÁRKÁD bevásárlóközpont a biztos pont, hiszen ott minden egy helyen, karnyújtásnyira megtalálható.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem őket.

Várom hívását, legyen ez a lakás az Ön választása!

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.