Ha a Köfémen keres lakást, akkor ezt nézze meg!

360 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha kertvárosi övezetben levő, jó fekvésű otthonra vágyik a Köfém-Alcoa közelében és csak egyet szeretne, költözni, akkor ez az eladó kétszobás lakás, a negyedik emeleten az, amit érdemes megnéznie.

A lakás nyugodt utcában helyezkedik el a Köfém lakótelepen. Ideális a közeli üzemekben dolgozóknak, de a sűrű buszközlekedés miatt a város bármely részéhez könnyű az eljutás. A közelben szupermarket és kisebb boltok biztosítják a bevásárlási lehetőségeket, de orvosi rendelőhöz sem kell utazni, mivel gyalogosan elérhető. Aki pedig fehérvári, az tudja, hogy a reggeli csúcsban is gyorsan elérhető a belváros ebből az irányból. Az autópálya is pár perc.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. A fűtése gazdaságos, köszönhető az új radiátoroknak, és annak, hogy középső lakás.

A fürdőszoba felújítása már megtörtént: Az eredeti konyhabútor is kicserélésre került. A szobák parkettásak, a többi helyiségben padlólap található. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető.

Jöjjön nézzük meg együtt leendő lakását!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban