Ha fontos a nyugalom és a természet közelsége

1903 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Bakony egyik legszebb falujában, Bakonykútiban egy zsákutcában található ez a természetbe illeszkedő, csodás, eladó családi ház, 1592 négyzetméteres telken. A csend és a nyugalom garantált. Nem tökéletes ingatlan, de olyan adottságokkal rendelkezik, amelyek kiemelik a jelenlegi kínálatból.

A 2004-ben, téglából épült, 163 négyzetméteres házban, a földszinten található a nappali, 1 szoba, konyha, étkező és egy fürdőszoba és wc. A belső lépcsőn megközelíthető emeleti lakrészében pedig 3 szoba, fürdőszoba és wc kapott helyet. A földszinti étkezőből pedig a hatalmas, mindig napos fekvésű teraszt lehet megközelíteni. Ideális helye lehet itt egy jakuzzinak.
A földszintről és az udvar felől is megközelíthető az 55 négyzetméteres pinceszint, ami sok lehetőséget rejt magában. Itt található a 48 négyzetméteres dupla garázs is, aminek befejezéséhez már nem sok kell.

A ház műszaki állapota jó. A külső és belső nyílászárók fából készültek. A fűtés és a melegvízellátás egy korszerű gázkazánnal van biztosítva.

A hangulatos konyha részben épített részekből, részben pedig egyedileg méretre készült elemekből áll és minden szükséges géppel felszerelt. Értelemszerűen itt marad és a következő házigazdát fogja szolgálni még sokáig.

A hatalmas udvar tartogat még lehetőségeket. Lehet kertészkedni, de a gyermekeknek is és a család kedvenceinek is van bőven hely, akik majd kedvükre szaladgálhatnak rajta. Parkolni az udvaron és a ház előtt is lehetséges. A garázshoz a bejáró még nem készült el.

A ház tényleg csendes környéken található. Nem véletlen, hogy népszerű azok körében, akik a városi nyüzsgés után békés, intim környezetre vágynak.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt időszakban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető! Falusi CSOK igényelhető rá.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban