Ha nem akar kicsiben gondolkodni! 3 házas birtok eladó!

573 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szigetszentmiklós kertvárosának preferált részén, 150m-re a Soroksári-Ráckevei-Duna-ágtól, 2578m2-es körbekerített, parkosított telken három különálló családi ház eladó! Együttélésre, vállalkozásnak, kiadásra mind kiváló lehetőség. Engedje szabadjára a fantáziáját!

Az ingatlanokat a tulajdonos 2007-ben építtette, saját elképzelései szerint, magas műszaki tartalommal. A telek hátsó részén kapott helyet a 280m2-es dupla garázsos ház, amihez egy 180m2-es fedett, fűtött wellness rész lett építve- két medence, jakuzzi, konditerem, szauna - egy közel 100m2-es fedett előtérrel. A ház 4 szoba, nappali, étkező-konyha, fürdő, külön wc, kamra elosztása, a hozzá tartozó dupla garázs nem csak kiváló elrendezésű, de kényelmes és egyben jól szeparált is. A ház fűtését gáz cirkó biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, a kiépített napelemrendszer és a hozzá tartozó hőszivattyús rendszer segít rá a közösségi terekben beépített fal, padló és mennyezet fűtés-hűtésre. Ugyan ez a rendszer biztosítja a mozaik csempével burkolt medencék (úszó és gyermekmedence, külön 4 személyes jakuzzi) fűtését is.

A hátsó főépület mellett két másik különálló ház található a hangulatos kertben, mindkét ház ugyanakkora, 200m2. Elosztásuk: 3 szoba, nappali, étkező-konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, egy férőhelyes garázzsal. Műszaki tartalmuk megegyezik a főépület műszaki tartalmával.

Mindhárom épület egy telken, de külön helyrajzi számmal rendelkezi!

A három ingatlan közel egymáshoz, de mégis szeparáltan került megépítésre. A külön egységeket az utcáról az elektromos kapun keresztül érjük el, a telken végig futó, térkövezett úton, 10 gépkocsi számára elegendő férőhellyel. A térkövezett utat fák, cserjék és füvesített rész szegélyezi.

Több generációnak kiválóan alkalmas! Amennyiben elérhető közelségben, biztonságban szeretné tudni szeretteit nem talál ennél jobb lehetőséget!

Az épületek elrendezése, a hatalmas telek lehetővé teszi, hogy mint vállalkozás gondolja végig az ingatlan megvásárlását. A házak egymástól leválaszthatók, saját kertrésszel, külön-külön kiadhatók!

További felhasználás lehetőségeinek tárháza végtelen: orvosi-szépészeti praxis (külön épületek, külön rendelők), panzió, idősotthon...

Az ingatlan per-, tehermentes, hitelezhető! Jogi kérdésekben, hitelügyintézésben természetesen rendelkezésére állunk!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban