Ha Újszeged a lényeg...

838 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged-Újszegeden, az Erdélyi tér környékén eladó ez a családi ház. A telek saroktelek, 738nm-es, két épület található rajta.

A főépület egy 70-es években épült tégla ház. 79nm plusz a beépített terasz. Teljesen jó állapotú, vizesedés sehol nem látszódik rajta, folyamatosan karban tartották. A legtöbb nyílászáró műanyagra is lett cserélve. Esztétikai felújításra igény esetén szorulhat. A tető is jó állapotú.

A másik épület egy vegyes falazatú épület, koránál fogva közepes állapotú. Kb 58nm hasznos alapterületű. Jelenleg egy két állású, aknás garázs van benne kialakítva, valamit kettő kazán helyiség. Az egyikben egy vegyes tüzelésű kazán van, a másikban pedig egy 90-es évekbeli gáz kazán. Valószínűleg mind a kettő cserére szoruló. Innen megy a főépület fűtése.

A családi ház jelenlegi formájában is lakható, de az ingatlant telekként is lehet hasznosítani, hiszen mivel saroktelek akár két utcára is lehet nyitni kaput.

Buszmegálló 150M-es körzetben elérhető.

Az ingatlant a tulajdonos már nem lakja, gyorsan birtokba vehető, kulcsom van hozzá, rugalmasan megtekinthető. A képeken látható bútorok megegyezés tárgyát képezhetik.

Ha lát benne fantáziát és szeretne Szeged nyugodt kertvárosában lakni, jöjjön el, nézze meg.

Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.

Iár.: 64.99M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen. Irodánk munkáját CSOK és Hiteltanácsadó illetve Ügyvéd és Energetikus is segíti.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban