Ha valami különlegesre vágyik...

2322 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tágas és igényes!

A csendes utcában található eladásra kínált családi ház, kívülről egy diszkrét egyszerűségre utal. De mikor kinyílik a kapu, rögtön látszik, hogy nagyon igényesen, sok munkával, minőségi anyagok felhasználásával lett meghitt otthonná téve.

A ház földszinti részét a hatalmas nappali teszi ki leginkább. Benne kandalló adhat hangulatot télen, jó időben az árnyékos terasz közvetlen kapcsolata, mely az udvarral van összekötve.
A konyha-étkező mérete, beépített felszereltsége, a spájz közvetlen közelsége fokozza a komfort érzetet. Ezen a szinten található egy tároló helység, és egy illemhelyiség kézmosóval.

Felfelé haladva egy hangulatos társalgó köti össze a 3 hálószobát, melynek egyikéhez kertre néző tágas terasz tartozik. A fürdőszobában dupla mosdókagyló segíti a készülődést, fényterápiás, masszázs rendszerrel ellátott sarokkád kényeztet.

Az alagsorban 2 szoba került kialakításra. Itt található egy különálló wc , mosókonyha zuhanykabinnal, mosdóval és a kondenzációs kazán is itt kapott helyet. Ezen a szinten található még a szauna, és innét is lehet a garázsba jutni, melyben 2 autó is elfér. Mivel külön bejárattal rendelkezik, akár saját vállalkozás, iroda, szépségszalon, rendelőnek is kiválóan alkalmas az alsó szint.

A meleget padlófűtés biztosítja, míg a forró nyári napokon klíma berendezés nyújt enyhülést.
A sziklakertben virágok pompáznak és a kert zöld növényekkel van körbe ültetve. A medence fűthető, világít, masszíroz, fürdés után pedig egy tágas napozóteraszon pihenhet.

3 szint, 270m2, 650m2 telek méret, és ami közös benne az összhang! Rengeteg az egyedileg gyártott , beépített szekrény, melyek természetesen a házban maradnak, valamint a bútorok nagy részét is szeretné a tulajdonos a házzal együtt átadni. (ezeket személyesen mind egyeztetjük)

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, nem szeretne átépíteni, felújítani, egyszerűen csak költözne egy igazán exkluzív családi házba, kérem hívjon bizalommal!
Irányár:84.900.000Ft

Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Ingatlanértékesítő
Miskolc
+36 (30) 239 8884
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Ingatlanértékesítő
Miskolc
+36 (30) 239 8884