Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Halat, vadat … vagy amit szeretne!

275 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A mohácsi rendőrlámpás kereszteződés közelében, a főutcán kiadó 50+ m2-es üzlethelyiség bérlését kínálom Önnek.
Az üzletben korábban élelmiszer értékesítése zajlott, az a bútorzat egy részében most is tetten érhető. Az ingatlan jó és forgalmas helyen található. Munkába menet, iskolába menet, illetve hazafelé, az üzlet sokaknak útba esik, az könnyen észrevehető, megtalálható.

A főútról nyíló üzlet az utcáról nyílik, a térkövezett „előtér”-en a biciklitároló is rendelkezésre áll. Erre a részre autóval is könnyen be lehet állni, megkönnyítve az áruk mozgatását.
Az üzlethelyiség hosszúkás alakú. Az eladó tér 27,8 m2, 4,3 x 6,8-m-es, területe szinte bármilyen tevékenységre berendezhető. A korábbi élelmiszer kereskedésből és szabályok betartásából adódóan egy-egy berendezési tárgy akár segítheti is a hasonló tevékenységben gondolkodókat, de az igényeknek megfelelően üres helyiség is rendelkezésre állhat. Polcrendszerek, elválasztók segítségével hatékonyan kihasználható a tér, így széles és mély választék is bátran bemutatható.

A vásárló vagy ügyfélteret kiegészítik a kiszolgáló helyiségek (wc, kézmosó raktár, stb.). Továbbá rendelkezésre áll még egy 15,6 m2-es hátsó raktár is, igény szerint használható. A szoba lezárható, így ha a leendő bérlő nem szeretné igénybe venni, az is megoldható.

Az üzlet a főbb közművekkel rendelkezik, a fűtés korábban mobil klíma eszközzel volt (alkalmanként) megoldva. Az üzletben padlólap burkolat van, parkolni az üzlet közelében díjmentesen lehetséges.
A bérleti díj 100 E Ft / hó, a bérlés megkezdése az első havi bérleti díj + 2 havi kaució rendezésével lehetséges.

Ajánlom széleskörű tevékenységre vállalkozást tervezőknek! Hívjon, tekintse meg és a részleteket megbeszéljük!

Szabó Zsolt Győző
+36 20/944-3719
szabo.zsolt@ving.hu

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban