Hangulatos családi ház a nyugalom falujában

1954 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Bezi családi ház eladó

Bezin, főúttól távolabb kínáljuk eladásra ezt a 114 m2-es családi házat 1788 m2-es telken. Elhelyezkedését tekintve a falu Győrtől az M85-os autóútról 20 percre érhető el. A közlekedés ebben az irányban kifejezetten jó, nincs torlódás még a reggeli időszakban sem. M1-es autópályától pedig 10 percre fekszik.
A ház első része régi parasztház volt, majd néhány éven belül történt egy nagyszabású felújítása. Ennek eredményeként a fő falakon kívül semmi sem maradt. A tornác beépítésre került, közlekedő lett belőle, a hátsó részt pedig kibővítették egy tágas nappali-étkező konyha résszel és egy fürdőszobával. A teljes épület egységes tetőszerkezetet kapott, mely a mai kor igényeit maradéktalanul kielégíti. Nemcsak a cserép fedés, de a teljes gerenda váz is új, szigetelt.
A hozzáépített rész szigetelt és a teljes ház egységes külső színt kapott. A régi vályog részt teljes egészében alászigetelték úgy, mint a lábazatot is. A belső munkálatok nem értek itt véget, a villany és villamos hálózat is cserélve lett, új a villanybojler és a riasztó előkészítése is megtörtént.
A nyílászárók barna fa és műanyag, többrétegű. A belső oldal falazat és a padló is elő van készítve a burkolásra. A konyhában és a fürdőszobában a kiállások a víznek, kádnak, zuhanyzónak, WC-nek mind előkészítve vannak a beépítésre, befejezésre.
A ház jelenlegi fűtése gáz konvektorral megoldott. A gázcsövezés is új, akár a radiátoros megoldásra is át lehet térni, a tulajdonosok a konvektorral való fűtés kedvező költsége miatt döntöttek emellett. A nappaliban fa tüzelésű kandalló adja a meleget a téli hónapokban. A jelenlegi elosztás szerint egy hatalmas szoba, egy kisebb és egy nappali-konyha, étkező található benne. A fürdőszoba WC-vel, kádas, zuhanyzós, megoldással lett tervezve. Található egy további szoba a házban, melynek a korábbi alacsonyabb mennyezete megmaradt. Ez a szoba két ajtóval akár hálószobának, akár étkezőnek, vagy dolgozó szobának alakítható ki.
Az egész ház rendkívül hangulatos, kívülről úgy, mint belül. A burkolatok hiányoznak csupán, ügyes kezű apukák maguk is be tudják fejezni. A ház a nyári melegben is remekül tartja a kellemes hűvös levegőt, télen pedig minimális fűtéssel magában tartja a hőt rendkívül jó falazata miatt. Egyes helyeken közel 60 cm-es falvastagságával sehol egy repedés, teljesen száraz! A tulajdonosok saját részre újították fel, azonban a külföldi életük úgy néz ki végleges, nem hozza őket vissza Magyarországra.
Az udvaron egy kis vendégház is helyet kapott, melyben egy szoba és egy zuhanyzó WC-vel kapott helyet. A ház téliesítve van, akár barátok, látogató rokonok, idősebb szülők egymás mellé költöztetéséhez is kiváló lehetőség. A ház alatt borospince található, mely igény esetén újra nyitható. A szintén újszerű vendégház mellett további két kis fészer található, mely kerti szerszámok, tűzifa tárolására alkalmas.
Ajánlom családoknak, akinek nem elég a 350 nm-es telek, szeretik a falusias nyugalmat, a tiszta levegőt, de fontos számukra, hogy egy nagyváros néhány percre elérhető legyen.
Jöjjön el, és ismerkedjen meg a környék páratlan előnyeivel!

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.