Hangulatos faluban, hangulatos családi ház

2243 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától 15 km távolságra, gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, csendes, kellemes településen, Zalaújlakon vált eladóvá ez a jó állapotú családi ház. A házhoz tartozó terület közel 4000 nm, így önellátó gazdálkodásra, állattartásra is tökéletesen alkalmas lehet. A ház meghosszabításában számos melléképület található.
A lakóingatlan kiváló statikai állapotnak örvend. A belső teret a tulajdonosok részben felújították. 2018-ban kicserélésre került a teljes villamoshálózat, valamint a víz- és a csatornarendszer is. A padló hideg- és melegburkolatai szintén lecserélésre kerültek. Néhány éve az udvar egy kellemes kiülővel gazdagodott. A helyiségek fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, illetve a konyhában helyet kapott egy kandalló is. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konya étkezővel, fürdőszoba, előszoba, tároló padlásfeljáróval, és egy kamra.
A terület és az ingatlan valamint a falu is szépen karbantartott, rendezett. MInd a település, mind az ingatlan megfelel a falusi CSOK szabályainak! Tökéletes választás lehet egy új, csendes, nyugodt élettér kialakításához.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.