Hangulatos nagypolgári ház, kedvelt környéken

402 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár legnépszerűbb részén, a Vezér utcák környékén kínálom eladásra, ezt a jó állapotú, de korszerűsítésre szoruló, 4 szobás eladó családi házat. Ideális lehet irodának, családnak, hiszen kedvelt kertvárosi részen helyezkedik el.

A téglából épült ház egy 762 négyzetméteres telken fekszik. A stílusa alapján világháború környékén épülhetett egy gazdag polgári család részére. Az állapota azt bizonyítja, hogy annak idején rendesen megépítették és beleraktak mindent, ami annak idején a legjobb volt. A tetőszerkezete is csodás állapotban van. A házban nappali, konyha, 3 külön szoba, 1 fürdőszoba található a 113 négyzetméteren. Az udvaron van még egy garázsnak épült, de jelenleg tárolónak használt épület is. A ház alatt 19,5 négyzetméteres pince található.

Az 1990-es években végzett felújítások során az épületben új vízvezetékrendszer és fűtésrendszer készült és felújításra került a fürdőszoba.

A fűtés egy nemrég cserélt, BOXI gázkazánnal és radiátoros fűtéssel van megoldva, de rendelkezésre áll egy cserépkályha is. A melegvizet elektromos bojler biztosítja.

A ház mögött egy kellően zárt, dél-nyugati fekvésű, füvesített udvart található. Ideális a szabadidő közös eltöltésére.

Autók tárolása az udvaron vagy a korábban garázs céljára épült, de felújításra szoruló épületben megoldható. Az utcán is van lehetőség ingyenes parkolásra.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli helyi, vagy a Budapest irányába menő buszok megállónak valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban