Hangulatos óbudai garzon keresi új tulajdonosát

1047 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok a Galagonya utcában egy 1,5 szobás, galériás téglalakást, melynek alapterülete: 37 m2 + kiegészül 18 m2 1,9 méternél magasabb teljes értékű galériával.

A világos és csendes lakás elrendezésének és praktikus kialakításának köszönhetően egyedülállóknak és pároknak kimondottan ideális, illetve befektetőknek, akik albérletként szeretnék kiadni.

Az épület pár éve teljes körű homlokzat-, és részleges belső felújításon esett át, mely során lift is beépítésre került. A társasház anyagi helyzete rendezett, megtakarításokkal rendelkezik, valamint jó lakóközösség jellemzi. A lakáshoz önálló, kb. 4 m2 alapterületű zárható pincehelyiség, illetve a lakás bejárata melletti közös helyiségben kb. 2 m2-es tároló tartozik.

Fűtés: gázkonvektor, melegvíz: villanybojler
Közös költség: 6475 Ft/hó, rezsiköltség: fogyasztás szerint (kb 15.000 Ft/hó szokott lenni)
A lakás riasztóval felszerelt, melynek távfelügyeleti havidíja 5794 Ft (igény szerint lemondható).

Az ingatlan a kiváló közlekedési csomópont - a Kolosy tér mellett helyezkedik el: gyalog pár perc alatt elérhetőek a 9, 109, 65, 29, 111 buszok, a 19, 41, 17-es villamosok és a szentendrei hév is. A közeli sétálóutca több üzletnek, étteremnek és kávézónak ad otthont. Gyalogosan pár percre több élelmiszerbolt, gyógyszertár, az Óbudai Egyetem és a Szent Margit Kórház is könnyen elérhető.

Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Üdvözlettel,
Szabó Péter
30/441-9282

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban