Harmónia, csend, kifinomult luxus Domaszéken

310 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tágas, csendes, azonnal költözhető családbarát élettér, további bővülési lehetőségekkel.
Így lehetne leginkább jellemezni ezt a 2008-ban minőségi alapanyagokból, téglából épült, 266 négyzetméteres, hatalmas telken fekvő, otthonosan berendezett családi házat.

Az ár a bútorokat és a berendezést is tartalmazza (de megegyezés szerint megvásárolható csökkentett bútorzattal is) melyek a konyha kivételével jórészt 2 évnél fiatalabbak.

LAKÓÉPÜLET jellemzői és részei:
- Összesen 266m2 alapterület garázzsal, részben zárt terasszal együtt
- Nappali: Tágas nappali - étkező, kertre néző ablakokkal, kijárattal a teraszra
- Konyha: Teljesen felszerelt konyha, melyet egy gyöngyörű, nyitható üvegfal választ el a nappalitól, így az optikailag része marad a térnek, ám az illatok maradnak a konyhában. A konyha ablaka a saját akácosra néz. A konyhából nyílik egy kamra / tároló.
- Háló: A fő hálószobának saját terasz-kijárata és beépített gardrób-szekrénnyel
- Gyerekszobák: További 2 db (háló) szoba berendezhető gyerekszobának, dolgozónak, vendégszobának.
- Fürdő 1: Az egyik fürdőben dupla mosdó, WC és sarokkád található
- Fürdő 2: A másik, 1 éve felújított fürdőszobában egy tágas zuhanyzó, mosdó és WC található.
- Előszoba: cipős + ruhás szekrénnyel, illetve onnan nyílik egy vendég mosdó WC-vel, mosdóval.
- Mosókonyha mosógéppel és gardrób szekrényekkel
- Kamra / háztartási tároló helység
- Kazánház saját kijárattal a kertre
- Dupla garázs, mely 2 autó beállása mellett kerékpárok vagy kerti szerszámok tárolására is helyet biztosít
- Beépíthető padlástér
- A terasz egy része be van fedve (télikert), és jelenleg konditeremnek van berendezve, de egy jacuzzival könnyen wellness oázissá alakítható

BERENDEZÉS:
A ház a konyhát, és néhány szekrényt leszámítva nulláról lett bebútorozva, minőségi és ízléses bútorokkal két éve, az egyik fürdőszoba teljesen fel lett újítva, és a ház belülről teljesen újra lett festve összesen. Ezek közül a következőket érdemes kiemelnünk:

MULTIMÉDIA:
55" LG UHD OLED Smart TV a nappaliban, 7.1 csatornás Pioneer HIFI, Google Chromecast, Dali hangfalak és subwoofer, 4 terás NAS szerver, 2 db Vu+ Zero 4K műholdvevő egység, Unify AC WIFI rendszer, LED hangulatvilágítás, LCD TV a hálóban


ÉTKEZŐ / BÚTOROK:
10 fős Németországból behozott egyedi masszív fa étkező asztal öntött üveg lappal és hozzá illő dohányzóasztallal, Nagy-Britanniából rendelt dizájner csillár és lámpák, 10 fős marhabőr ülőgarnitúra, egyedi HIFI szekrény, könyvespolc, tálaló, íróasztal

KONYHA:
Indukciós főzőlap, sütő, mikró, extra erős páraelszívó, extra csendes side-by-side hűtőszekrény, jéggép, 2 zónás borhűtő, további hűtőszekrény a kamrában

FITNESS:
Futópad, fekve nyomó pad, kondigép, kézi súlyok

BIZTONSÁG:
- Paradox riasztó rendszer távfelügyelettel
- Mobilról nyitható / csukható kapu és garázskapuk
- 10 kamerás mobilról figyelhető rögzítő rendszer
- Kamerás kaputelefon

ENERGETIKA / FŰTÉS / VÍZ:
- A ház kiválóan szigetelt, nyáron klíma nélkül is tartja a kellemesen hűvös 23-24 fokot, amikor kint 30 fok van
- A fűtésről gáz / cirkó kazán gondoskodik, puffer-tartállyal, fal és padlófűtéssel kombinálva. A termosztát okos telefonról távolról vezérelhető. Van szilárd tüzelésű kazán is, melyhez a tüzelőt a saját akácos biztosítja
- A városi ivóvíz be van kötve (vízórával, használatra kész), de jelenleg a ház vízellátását egy saját fúrt kút biztosítja. A víz minőségéről egy vastalanító és egy UV-lámpás csírátlanító gondoskodik.
- Az öntözést egy második fúrt kút biztosítja az öntözőrendszer számára
- 3 fázisú áram csatlakozás látja el a házat villamos energiával
- széles sávú internet csatlakozás biztosított


KERT - TELEK
A ház 10,915 m2-es telken fekszik, melyből kb 7000 m2 kerítéssel körbevett kert, és emellett található kb. 4000 m2 saját akácos erdő. A hátsó kertből egy, közvetlenül a ház mögött fekvő kisebb rész fa kerítéssel le van választva, és apró kaviccsal fedve. Ugyanitt egy fa játszóház is található.

A ház előtt és mellett tuják, fenyők, és különféle dísznövények találhatók. A ház mögött jórészt gyümölcsfák és szőlőtőkék népesítik be a kertet. A telekhez tartozik egy hátsó, gazdasági bejárat (kapu) is.
LOKÁCIÓ:
Mivel Domaszék szélén fekszik, ezért rendkívül közel van Szegedhez, és az M5-ös autópályához, Mórahalomhoz, és a röszkei határátkelőhöz egyaránt.
FEJLESZTÉSI POTENCIÁL:
A hatalmas telek egyben óriási fejlesztési potenciált is kínál melléképület, garázs, vendégház, műhely, kerti konyha, halastó, medence, teniszpálya vagy akár további családi házak építésére is.

Egy 4 állásos garázs + panoráma-edzőterem, illetve medence + kerti konyha kialakítása már meg lett terveztetve látványterv szintjén, mely a képgalériában látható, de megépítve nem lett.

Szabó Imre

Szabó Imre

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 269 7112
Szabó Imre

Szabó Imre

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 269 7112