Harmonikus lakások nagyon harmonikus áron

2432 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Rókusi városrészben eladó ez a 46,38 m2-es, 1+1 szobás földszinti kertkapcsolatos új építésű lakás.
Főbb jellemzők:
• Lakótér területe 42,07 m2
• Terasz területe:8,62 m2
• Átadás: 2020 augusztus
• Szobák száma: 1+1
• Állapot: új építésű
• Szintek száma: 3
• Emelet: földszint
• teljesen körbezárt belső udvar
• parkosított, fás pihenőterület padokkal
• EU szabványoknak megfelelő játszótér
• kerti sütögető hely
• kültéri, vízforgatós medence (4x8 m, 120 cm mély)
• közösségi tér
• két lépcsőház, két lift
• közös tárolók és megvásárolható saját tárolók
• billenő fémkapusgarázsok és 44 parkolóhely
• megújuló energia- egyedi méréses padlófűtési és hűtési rendszer

Környék:
A társasház Szeged kitűnő infrastrukturális és közlekedési adottságokkal rendelkező pontján épült, A Harmónia Rezidencia a város egyik legforgalmasabb négysávos körútjától néhány utcányira épült, ennek ellenére a közlekedés zaja már csak szűrve jut el a lakásokhoz. A tömegközlekedési lehetőségek minden igényt kielégítenek, ugyanis több járat megállója is elérhető néhány percnyi sétával: villamos, trolibusz és autóbusz megálló is található a közeli, fő közlekedési útvonalon
A társasház szomszédságában található Szeged legnagyobb bevásárlóközpontja, egy Tesco Hipermarket is, ahol széles körű ügyintézési lehetőséget biztosító kormányhivatal is helyet kapott. A közelben található a Szeged Plaza, ahol multiplex mozi, gokart-pálya és a város egyik legnagyobb fitneszterme nyújt szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a hét minden napján.
A társasház:
A két lifttel és szabadidős lehetőségekkel rendelkező társasházban a fiatalok, az idősek, a két- és háromgenerációs családok igényeit egyaránt kielégítő lakásokat alakítottak ki. A házban mindenki megtalálhatja a számára felüdülést, kikapcsolódást jelentő otthont. A kínált lakások alapterülete széles sávban, 40 m2-től 100 m2-ig mozog.
A lakásokat szinte kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, amely tartalmazza a levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszert, a gépezetet, az elektromos hálózat kialakítását kapcsolókkal és dugaljakkal, továbbá a teljes belső kialakítást. Önnek csak a hidegburkolatot, a burkolatot és a csillárokat kell biztosítania.
De a teljes kulcsrakész átadásra is lehetőség van.
A házban akadálymentesen, lépcsőzés nélkül közlekedhetnek a lakók, mindennapjaikat többszörösen zárható ajtókon át megközelíthető lakások, vagy a védett helyen lévő, kis konyhakertek teszik kényelmesebbé. A biztonságos zárt belső udvar, játszótér és a minden kritériumnak megfelelő kültéri medence valamennyi korosztály számára kellemes időtöltést, a gyermekeknek pedig zavartalan játékidőt biztosít. A kerti sütögető hely igazi közösségépítő erőt jelent, és akár gyermekzsúrok, családi ünnepek helyszíne is lehet. A belváros karnyújtásnyira van.
A lakások praktikusan átgondolt alaprajzúak, a helyiségek az egyedi igényeknek megfelelően jól alakíthatóak. Az elhelyezkedésnek és az ablakmegoldásoknak köszönhetően magas a benapozott órák száma. Az egyedi méréses, levegő-víz hőszivattyús rendszer megújuló energiát használ, ezzel kedvező árú és környezetbarát fűtési és hűtési lehetőséget biztosít a lakásokban. A gyalogosbejutást és az autós behajtást kapu illetve sorompó biztosítja.
A 10 billenő fémkapus garázs és a külső kerítésen belül kialakított 45 parkolóhely kényelmes és biztonságos parkolást biztosít a lakók számára.
A házat körülvevő zárható kerítés nem falszerű, így nem zárja le a teret.

A lakás
A társasház legkisebb kertes lakása 42,07 m2-es. Egy 50 m2-es saját használatú kert és egy nyugati tájolású terasz is tartozik a lakáshoz. A különleges kialakítású, világos hálórészből pazar kilátás nyílik a kertre.
A fürdőszoba az előszobából nyílik, de könnyen kialakítható a hálórészből nyílóvá is.
Kiváló befektetési lehetőség!

Ha felkeltettem érdeklődését kérem, hívjon.

Igény esetén saját ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző áll rendelkezésünkre.

Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére.

Nézzük meg közösen, ha tetszik tegyen rá ajánlatot.

Szeged legnagyobb ingatlanállományából válogathat.

Kizárólag nálunk!

Hívjon bizalommal.

Ár: 21.510.800,- Ft

Tel.: 30/ 4888 065 Sóti László

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.