Harmonikus otthon

123 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Amikor belépünk egy ingatlanba, akkor az első , amit érzünk, a kisugárzása és talán ez is a legmeghatározóbb tulajdonsága egy otthonnak.
Most egy rendkívül harmonikus hangulatú ház keresi lakóit.

Az ingatlan viszonylag nagy telken épült, előnyös elhelyezéssel. Az otthonban helyet kapott három szoba , egy tágas belépő, tároló, konyha fürdőszoba , wc, kamra.
A helyiségek elrendezése a mai elvárásoknak teljes mértékben megfelel. Tágas,napos, közösségi tér, melyből nyílnak az egyéb helyiségek. A fürdőszoba és a wc teljes felújításon, új kialakításon esett át, jó helykihasználást alkalmazva.

A szobákban és a konyhában parketta és laminált parketta burkolat található, a vizes helyiségekben kerámia.
Az otthon melegéről kombi gázkazán gondoskodik, valamint a közösségi helyiségben egy magas hatékonyságú, hordozható csempekályha támogatja a fűtésrendszert. A családi ház külső nyílászárói, műanyag , hőszigetelt ablakok, redőnnyel ellátottak. A bejárati ajtó is újszerű, műanyag.

A ház különlegessége az egyedi hangulatú pince, melynek hasznosítása az új tulajdonos választása.

Az épületen kívül az udvar rendkívül tágas, hangulatos. A melléképületek több funkciót betölthetnek. A telken épült , egy az utcáról megközelíthető garázs, melyben szerelőakna is helyet kapott.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon!
Tóth Alíz
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban