Három az egyben!

796 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Földszinti lakás terasszal. tetőtéri lakással, udvari gépkocsibeállóval egyben eladó a Vadaspark Lakóparkban!
A nappali, konyha, étkező egy légtérben kialakított. Kellemes meleg színek jellemzik a falfestést, a burkolatokat és a beépített bútorok színét is ehhez választották.
A nappaliból jutunk ki az elmúlt évben felújított, fedett teraszra. Viszonylag szeparált, zavartalan helyszíne a családi étkezéseknek, baráti összejöveteleknek.

A konyha teljesen gépesített, a mai igényeket teljes mértékben kielégíti a felszereltsége.
A lakóegység másik felében három félszoba, melyek laminált padlóval burkoltak, fürdőszoba és külön WC található. A hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés, míg a hálószobákban radiátoros a fűtésmód.
A színek itt is meleg árnyalatúak, nagyon szép egyedi függönyök öltöztetik az ablakokat, finom kidolgozásúak, légiesek. Megegyezés tárgyát képezik a vásárlóval.

A tetőtéri lakás több funkció ellátására alkalmas, lehet irodának használni, ha van egy szárnyait bontogató, önállósulni vágyó gyerek, számára is ideális lehet, de ha jelen pillanatban másra nem is tudják hasznosítani, akkor kiváló albérlet, bevételi forrásnak sem utolsó!
Hálófülkés, mini konyhával és fürdőszobával is rendelkezik.
Mindkét lakás kedvező fenntartási költségű, a fűtésköltség kb. 12.000,- Ft/hó, a szemétszállítást minden lakástulajdonos maga fizeti: 8.500,- Ft/ 3 hó.
Az udvari 15 nm-es parkoló saját használati jogú, de az utcán is biztonságosan lehet parkolni.
A négylakásos társasház a fenntartási költségeket az alábbiak szerint fizeti:
- az épületbiztosítás éves díja 11,967,- Ft/év/lakás
- közös villany 6.500,- Ft/év/lakás
- közös vízhasználat 5.000,- Ft/év/lakás

A kiváló infrastruktúra, a fiatalos épületegyüttesek, a csendes környezet minden korosztály számára vonzóak lehetnek. Bármely korosztály számára szívből ajánlom.

Németh Gabriella

Németh Gabriella

Hitelügyintéző, ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3330
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.