Három lakásos ingatlan eladó Balatongyörökön

7327 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Befektetők figyelem!

Szeretnék bemutatni Önnek BALATONGYÖRÖKÖN FREKVENTÁLT HELYEN, KB 700 m távolságra a parttól egy telken belül 2 db Dk-i fekvésű épületből álló ingatlant amihez tartozik egy dupla garázs és egy kis nyári konyha.

Az utcafronti ház 3 lakásra osztható igény szerint külön bejárattal!! Ez jól kihasználható!! Aki szobakiadásban gondolkodik annak ez az ingatlan tökéletesen megfelel.

A hátsó részt, most kimondottan szobáztatásra használják, hisz Balatongyörök egyik legkedveltebb üdülőhelye sokak számára.

A házrészek elrendezése:

1. Az udvarban az utcafronti első épület 1967-ben 38-as téglából épült szigetelő vakolattal, pala tető fedéssel. Ennek az épületnek az utcafronti nyílászárói már ki lettek cserélve. Nagyon masszív épületről beszélünk. 2 szinten található a lakótér plusz ez alatt kb 30 m2-es pince található.

Elrendezéssel kapcsolatban kérem nézze meg az alaprajzot, az mindent elmond!

Az első épületben található egy nagy nappali 2 konyha, 4 fürdő és 6 szoba összesen. Két külön bejáraton lehetséges a közlekedés (egy az alsó részre és egy a lépcsőház részben, ezáltal egyéb kellemetlenséget elkerülve megközelíthető a felső rész. A felső részt 1990-ben építették rá.

Itt a szintek alapterületének mérete 110m2, a tetőtér bruttó mérete természetesen ennek kb 60 %.-a.
Burkolatok hideg burkolat és parketta.

Az udvarban levő másik épületet 2000-ben építették. Teljesen újszerű téglaépület és új piros pala fedése van, új fa nyílászárókkal és zsalugáterrel.

Az udvarban itt még található egy dupla garázs és egy kis kb 40m2-es nyári konyha.

Egyéb jellemzők:
• Telek nagysága 965 m2
• Valamennyi nyílászáró védve van redőnnyel, az új részben már zsalugáterrel.
• Központi fűtés jellemzi radiátorokkal, valamint cserépkályha. A fürdőszobák boilerekről kapják a melegvizet.
• Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Az ingatlan frekventált helyen található Balatongyörökön, kb 700 m-re a strandól. A közelben kisebb bevásárlási lehetőség van. Kb 7km-re van Keszthelytől, ahol aztán minden más nagyobb bevásárlási lehetőség akad, Tesco, Interspar stb, valamint kórház, iskolák, óvodák. Egyébként itt van óvoda. Iskola már a szomszédos faluban, Vonyarcvashegyen is van, vagy Keszthelyen létezik több alternatíva. Akit érdekel jelezze és szívesen elmondom.

Meglátásom szerint ez a lehetőség nem csak azoknak szól, akik életvitelszerűen laknának benne, hanem alkalmas szobakiadásra is. Természetesen kisebb esztétikai felújítás elkel az utcafronti házban, de jó állapotú, masszív. Izlés szerint alakítható. A hátsó rész nagyon hangulatosra sikeredett.

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand, étterem, közelben a Balatongyöröki szépkilátó, Golf pálya, sőt itt a túrakedvelőknek is van sok lehetőség. Biciklis út is itt megy el, lehetőséget ad a Balatonkörüli biciklis túrára.
A helyi érdekességeken kívül a közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van pl. Festetics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, komolyan érdekli, kérem forduljon hozzám bizalommal! További képeket tudok küldeni email cím megadását követően.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.