Három szobával, két erkéllyel rendelkező lakás eladó!

11005 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a kiváló helyen lévő, második emeleti, három szobával, két erkéllyel rendelkező lakást.

A lakás Békés megyében, Orosháza belvárosában épült. Az épület részt vett a panelprogramban, melynek során a tető és az épület felújításával a lakás hőszigetelést és új nyílászárókat kapott. A fürdőszobát és a konyhát korábban felújították, mely során a fürdőszoba zuhanyfülkés megoldású lett. A szobák laminált és szőnyegpadló burkolattal ellátottak.
A nappali és ebédlő egy légtérben helyezkedik el, így rendkívül tágas érzést nyújt.
Az otthon két erkéllyel rendelkezik, melyek a városra két különböző kilátást biztosítanak.

A lakás közös költsége (lakószámtól függően) cca: 19.000 Ft. (fűtés, meleg víz ellátás, biztosítás és felújítási alap).
Ezen költségen felül mindössze a víz és az áram számla képeznek rezsi költséget.
A lakás melegéről gázfűtés , radiátor hőleadók segítségével, a nyári kellemes hőmérsékletről pedig klímaberendezés gondoskodik.

A lakás lakható területe: 66 m2.
Az erkély: 4 és 2 m2.

Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban. Közelben megtalálható, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár és különböző boltok, kávézók és a legfontosabb egy jól felszerelt vadász-horgászbolt.

Amyennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó elrendezésű, kiváló helyen lévő lakás , vagy bármilyen kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban keressen az alábbi elérhetőségeken!

Tóth Alíz
e-mail:toth.aliz@ving.hu
Telefonszám: +36 (70) 674 2222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.