Háromfán családi ház eladó

9987 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Somogy megyében, Háromfán családi ház eladó. Az épületben három nagyméretű szoba található jó minőségű fa parkettával, egyedi gázkonvektoros fűtéssel és redőnyözött minőségi fa nyílászárókkal. A tágas fürdőszoba járólappal és csempével burkolt. Fürdőkád és tusoló is rendelkezésre áll. a meleg vízről gázbojler a fűtésről konvektor gondoskodik.
A WC külön helyiséget kapott. Az étkező és a konyha burkolata járólapos. A melegről fatüzelésű kályha gondoskodik, de konvektor lehetősége is kiépített. a folyosó, az étkező falazata és a szobák plafonja meleg hatású lambériával burkolt. Az épületen belül, elérhető még a padlásfeljáró és egy a konyhát kiszolgáló külön tároló helyiség, kívül pedig egy szoba nagyságú pince, mely konyhakerti és borászati anyagok tárolására kiválóan alkalmas!
Az udvaron garázs, kutyakennel, nyári konyha, az állattartáshoz szükséges épületek, disznóólak, és füstölő is helyet kapott. Bőséges terület hátsó részén kisebb telepített akácos is találunk.

Family house for sale in Háromfán, Somogy county. The building has three large rooms with high-quality wooden parquet floors, individual gas convector heating and shuttered quality wooden windows. The spacious bathroom is tiled and tiled. There is also a bathtub and shower. hot water gas boiler is provided by convector heating.
The toilet was given a separate room. The dining room and kitchen are tiled. The heat is provided by a wood-burning stove, but there is also the possibility of a convector. the hallway, dining room masonry and room ceilings are covered with warm-looking paneling. Inside the building, there is also an attic access and a separate storage room serving the kitchen, and outside there is a room-sized cellar, which is excellent for storing kitchen garden and wine materials!
The yard also has a garage, a dog kennel, a summer kitchen, livestock buildings, a pigsty, and an incense burner. There is also a smaller acacia plant in the back of the ample area.

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.