Hatalmas terek, garázs, privát kert

2986 Nyomtatás Ajánlás Facebook

6 szoba, 200 négyzetméter, kert, garázs

Pestújhely legszebb részén kínálom eladásra ezts a hatalmas terekkel bíró sorházi lakást. Az ingatlan tömegközlekedés és ellátottság szempontjából is nagyszerű helyen található. Néhány perc sétával elérhető többek között szupermarket, óvoda, gyógyszertár, bank-automata. Buszmegállókat száz méteren belül találunk, a közelben haladnak a 7-es buszcsalád járatai is. Az utca csendes és mivel ez a legbelső lakás, így valóban nyugodt, intim környezetet tudhat majd magáénak az új tulajdonos.

A lakáshoz kb. 200 négyzetméter saját kertrész tartozik, melyet virágok, fák, sok zöldfelület és egy terasz alkot. A kétállásos garázs mellett a kertben van még akár 3 autó elhelyezésére is. A házrész három szintes, a földszinten amerikai konyhás nappali, egy szoba, tusolós fürdő és kamra, valamint a garázs kaptak helyet. Az emeleten a 3 szoba mellett egy gardrób és sarokkádas fürdő található, valamint egy 10 négyzetméteres terasz. A tetőtér befejezésre vár, ott további két szoba, s akár még egy fürdő is kialakítható – a fűtés és áramhálózat kiépítésre került, a tető szigetelt, gipszkartonnal burkolt. Ezzel a lakás teljes nettó alapterülete több, mint 210 négyzetméter lesz.

A házon külső hőszigetlelés található, a fűtést és a melegvizet kombi cirkó biztosítja. A lakás tisztasági festést követően költözhető, műszakilag kifogástalan állapotú. Nyílászárói többrétegű thermo üveges műanyagok, a teraszokra tolóajtók vezetnek.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

6 rooms, 200 square meters, garden, garage

In the most beautiful part of Pestújhely, I offer for sale a terraced apartment with huge spaces. The property is also in a great location for public transport and amenities. Within a few minutes walk you can find supermarket, kindergarten, pharmacy, ATM. There are bus stops within a hundred meters, and bus number 7 also runs nearby. The street is quiet and since this is the innermost apartment, the new owner will have a really calm, intimate environment.

It has 200 square meters of private garden area with flowers, trees, lots of green space and a terrace. In addition to the two-car garage, there is also places for up to 3 cars. The part of the house has three floors, on the ground floor there is a living room with an American kitchen, a room, a bathroom with a shower, a pantry, and a garage. Upstairs, next to the 3 rooms, there is a walk-in closet and a bathroom with corner bath, as well as a 10-square-meter terrace. The attic is waiting to be completed, there should be two more rooms, and even a bathroom - the heating and electricity network has been built, the roof is insulated and covered with plasterboard. With this, the total net floor area of the apartment will be more than 210 square meters.

The house has external thermal insulation, heating and hot water is provided by a combi circulator. The apartment can be moved after purity painting, it is in technically perfect condition. Its doors and windows are made of multi-layered thermo-glass plastics, and sliding doors lead to the terraces.

The property can be moved quickly, it can be viewed flexibly. Worth checking out! I recommend it to anyone who likes to know the hustle and bustle of the city within easy reach, but longs for a calm, quiet environment in everyday life.

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban