Hattyúk Tava, csak a víziélővilág rajongóinak!

6877 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hattyúk Tava, csak a vízi élővilág rajongóinak!
Tisztelt érdeklődő!
A szokásostól eltérően nem a lakóingatlan ismertetésével, hanem a kert egyedülálló mesterséges tórendszerének bemutatásával kezdem.
Az 1200 m2 tófelületet (melyből 550 m2 szűréstechnikával ellátott), 2 patak, vízesés, 3 szűrőtó, 1 sziget taglalja. A 400 féle tavi és tóparti növény néhány illusztris tagja: szecsuáni mamut fenyő, pálma, kókusz, mocsári ciprus, bonsai, japán juhar…. A vízfelszín különleges japánból beszerzett koi pontyok különböző fajtájú és méretű egyedeit rejti. A környezet több vízimadárfajnak ad otthont, köztük két fekete hattyúnak. Ennél közelebb nem lehet a természethez költözni!
A lakóingatlan 198 m2-e a lakhatóságot célozta meg. A 4 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, egy három oldalról zárt és egy déli fekvésű hatalmas wellness terasz adja a ház életterét, melyet a mellékelt alaprajz részletesem bemutat.
A 10x4 m-es fűtött 3D fóliás medence, jacuzzi, szauna, napozóterasz, grillkert, a csodálatos kilátással már az extra pihenési igényeket is kielégíti.
Az épület műszakilag az elvárható igényeknek megfelelő (dupla komfort, padló és radiátoros fűtés gázkazánnal, klímaberendezés stb.) A rusztikus előkert és a benti kandalló tovább fokozza az otthonosság érzetét.
A ház tehermentes, a kiköltözés is rövidtávon megoldható.
Húzzon kényelmes cipőt, sétáljunk egyet a tó körül, garantáltan imádni fogja az új otthonát!
Egyeztessünk időpontot: +36703773333

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 377 3333
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban