Ház a gárdonyi termálfürdőtől csak pár lépésre

274 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha nyugalom kell, akkor ideális ez a Termálfürdőhöz közeli kis utcában fekvő ház, de ha a strand a fontosabb, akkor az is sétatávolságon belül van. Újítsa fel a saját igényei szerint ezt a jó elrendezésű 82 négyzetméteres családi házat, Gárdony – Agárd városközpontjához (iskola, sportcsarnok stb) közel, a termálfürdőtől pár percnyi sétára!

A 80-as években épült téglaépítésű házban 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy fedett terasz található. A tetőtér igény szerint beépíthető, köszönhetően a betongerendás födémnek. Az udvarban egyéb gazdálkodásra is alkalmas épületek találhatók, melyek egy része bontásra szorul. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár két generáció együttélésére is alkalmas. De nyaralónak is ideális.

A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de az állapota jó, tehát szükség esetén hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a későbbieken is el lehet kezdeni a felújítását.

A telek, a helyi viszonyokhoz képest nagy, 1228 négyzetméteres. Akár több lakásos társasház is építhető rá, de a meglévő ház mögött is van lehetőség még egy házat felépíteni. Ha kell, akkor konyhakert is van azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. A Velencei tó, húsz perces sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden negyedórás sétán belül. Távolsági buszmegálló pár 100 méteren belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. De az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban