Hétvégi ház, nyaraló akár állandó lakhatásra is!

958 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye kisváros vonzáskörzetében, Tótszentmárton településhez tartozó Kálmán hegyen, csendes, nyugodt környezetben eladó ez az igényesen kialakított zárt kerti ingatlan. Az épület és a terület is szépen gondozott, karban tartott. A területen közel 300 tő szőlő, néhány gyümölcsfa, valamint közel 600 darab, 5 éve telepített, már kitermelhető fenyőfa is helyet kapott. Az épület meghosszabbításában egy fából készült tároló került kialakításra.
Az épület 2015-ben jelentős felújításon esett át. Megújult az épület villamoshálózata, az ingatlan új tetőt, és új teraszt kapott. Megújult a konyha is. Az ingatlanhoz térkövezett járda került kialakításra. Az épületben kiépítésre került a víz-és villamoshálózat is, így akár állandó lakhatásra is kialakítható az ingatlan. A helyiségek fűtése kandallóval vagy elektromosan megoldott. Az épület helyiségei: 1 szoba, borospince, ami könnyen szobává alakítható, konyha, terasz, előszoba.
Megközelítése végig aszfaltos úton történik, így télen-nyáron könnyen elérhető. Nyaralónak, gazdálkodásra, állandó lakhatásra is tökéletes választás az ingatlan. Mindenkinek ajánlom, aki a természetbe vágyik. A vételárba a berendezések jelentős része bele tartozik.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.