Hév közeli Családi ház ,csendes utcaban

144 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Budapestről kiköltőzők kőrében népszerű Pomázon kínálunk megvételre, egy Kádárkocka típusú családi házat, mely azonnal birtokba vehető.

Csendes, családias környezetben egy 696m2-es telken helyezkedik az ingatlan, mely a 60-as években tégla falazattal épült.
90 m2-es hasznos lakóterülettel rendelkezik, minden közművel ellátott, hitel-és tehermentes.
Szerkezetileg jó állapotú az ingatlan, de korszerűsítést, felújítást igényel.

Belső kialakítása a családi háznak, egy nappali, két hálószoba, konyha+étkező, gardróbszoba, közlekedő, fürdőszoba együtt a WC-vel, háztartási helyiség, és egy előszoba melyhez egy kis terasz kapcsolódik.
A fűtésről gázcirkó gondoskodik, radiátorok hőleadásával, illetve egy vegyes tüzelésű kazán. A ház egy része alá pincézett, ahol a kazán is található, valamint egy kis műhely került még kialakításra.

A telken tárolásra alkalmas melléképületek helyezkednek, melyek akár műhelynek is kialakíthatóak, vagy állattartás céljából is tökéletesen alkalmasak lehetnek. A sík telken rengeteg gyümölcsfa, málnabokor, szőlő és nem utolsó sorban egy fúrt kút található, mely nyáron nagy segítség a locsolásban.

Pomáz folyamatosan fejlődő , kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és legfőképpen csodás kirándulási lehetőségeket rejt magában.

Ajánlanám azon kedves érdeklődök részére ezt az ingatlant, akik közel a fővárosunkhoz, jó közlekedési lehetőségekkel, közel a természethez keresik az azonnal költözhető családi otthonukat.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal!!!

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban