Hévízen duplex-galériás 72m2-es lakás eladó

2264 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok HÉVÍZEN egy 54 lakásos lakóparkban 3 db ÉSZAKI fékvésű, ÉS 2DB DÉLI FEKVÉSŰ rendkívűl világos, izlésesen megtervezett, jó elosztású, PRÉMIUM KATEGÓRIÁS TELJESEN ÚJ GALÉRIÁS tetőtéri 72 m2-es nagy teraszos panorámás galériás lakást 1 autó beállóval.

A lakópark teljesen parkosítva van zöld növényekkel, füvesített és teljesen kulcsrakész állapotban értendő. Csendes környék jellemezi, ide már csak az jön be aki célirányosan ide érkezik, tehát nem hangos és átmenő forgalomotól mentes. Közel van a belvároshoz, termálfürdőhöz, templomhoz, gyalog mindössze 5-10 perc.

Főbb jellemzők:
• Az épület 2018-ban épült, K30-as Porotherm téglából. 3 rétegű fehér műanyag nyílászárók vannak beépítve. A elektromos redőnyöket előre beépítették amit távírányító segítségével használhatóak.

• Elrendezése: Északi tetőtéri GALÉRIÁS lakás: Alsó részén 1 világos amerikai konyhás nappali + nagy terasz, 2 szoba, 1 kompletten felszerelt fürdőszoba, 1 előszoba, jellemzi.

• A lakás valamennyi helységében egyedi gáz cirkó fűtés jellemző padlófütéssel, ami kellemes érzetet ad a téli hidegben és hosszú távon folyamatos használat mellett jóval nagyobb energia megtakarítással tud működni. A fűtést Vaillant kondenzációs kazán segíti, amit egy Vaillant digitális termosztáttal lehet szabályozni.

• A lakás hűtéséhez a csövezés megtörtént. Igény szerint a továbbiakban már csak a külső-belső tápegységeket kell megvásárolni.
• Paradox riasztóval van a lakás ellátva.
• A szobákban laminált parketta lett lerakva. Az amerikai konyhás nappaliban, vizes helységekben olasz, jó minőségű, magas kopásállóságú egyiptomi márványt választottak, ami színének köszönhetően könnyen kombinálható valamennyi stílusú bútorhoz. A falak is világos színt kaptak ezt a gondolatot követve.

• A fürdőszoba bútorzata kényelmesen 2 főre lett alakítva, épített tusoló tartozik ide, amihez ötletesen minden korosztályra gondolva egy ülőkét is kialakítottak a tusolón belül. Csaptelepek minőségi Kludi márkájúak.
A fürdőszobában Villeroy szaniterek vannak, törekedtek a jó minőségre. A fürdőszobát itt is nagyon ötletesen oldották meg. A tusolóból még beljebb haladva egy másik üvegajtón át a kazánnak és a mosógépnek lett kialakítva hely.


• Már nagyon sokan laknak itt és nagyon jó lakóközösséget tudhatunk magunk mögött. Az eddigi tapasztalatok mindenkinek nagyon kedveztek és valóban jó érzés oda megérkezni, ami fontos hosszú távon mindenkinek.

CSATOLTAM AZ ALAPRAJZOT. Kérem legyenek kedvesek megtekinteni, a képek magukért beszélnek. IGÉNY ESETÉN SZÍVESEN ÁTKÜLDÖM A RAJZOT EMAILBEN, HA NAGYÍTÁSRA LENNE SZÜKSÉG.

Akik esetleg befektetés céljából vásárolnának itt lakást, azoknak külön megemlíteném, hogy a lakóparkban van egy gondnok, aki felvállalja a bérbeadással kapcsolatos teendőek. Ezeket igény szerint kérem jelezze, hogy bővebb felvilágosítást adhassak erről is.

Illetve van olyan lakás is amelyben már van bérlő, erről bővebben szóban fogom tájékoztatni.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg felmerülnek kérdések kérem forduljon hozzám bizalommal és ha úgy érzi, hogy elképzelései találkoznak a leírtakkal, akkor nagyon szívesen megmutatom az ingatlant és az ezen felül még üresen állókat is.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

GREAT PROPERTY ON A GREAT PRICE!!!

Please kindly check out the attached photos, drawing. This residential area is close to the center, thermal spa ect.

If any of the attached photos and information have caught your attention please do not hesitate to contact me for further details. I am more than happy to assist you in English or in Italian too, as well as German a bit.

Best Regards,

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.