Idilli, csendes, nyugodt élet

566 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrság községben keresem új tulajdonosát egy 2200nm-es telken elhelyezkedő 3 szobás, 80nm-es családi háznak. A ház melléképületeivel közel 200nm-en helyezkedik el a többi 2000nm füves, fákkal és egy szőlőültetvénnyel. Aki szeret szabadidejében borászkodni, annak kifejezetten jó vétel lehet. 😊

A jelenlegi tulajdonosok az ingatlant és a rajta lévő régebbi téglaházat 2014 óta folyamatosan újították fel, többek között teljesen új tetőszerkezet, bádogozás, nyílászárók cseréje valósult meg, modernizálták a fűtési rendszert, radiátorokat, gázkazánt cseréltek, megoldották a vízelvezetést, a házat körül betonozták.

A fűtés és melegvíz előállítása kondenzációs gázkazánról történik radiátoros hőleadással és van egy vegyestüzelésű kazán is, amivel fűthető az épület ugyanazon rendszerrel. Ablakai hőszigetelt műanyag ablakok és a ház vastag falazattal rendelkezik, így alacsony rezsivel fenntartható!

A beltér további felújításra, utómunkákra szorul, pl. burkolás, festés, gipszkartonozás, fürdőszoba rendbe hozatala, de a főbb munkálatok már lezajlottak, így már tényleg csak a saját ízlés szerinti kialakítást kell megoldani.

Az ingatlan nagyon jó állapotban van, lakható jelenleg is és szinte azonnal költözhető!

A felújítás után egy idilli kis otthon varázsolható belőle, ahol csendes a környék és nagy a nyugalom. 😊

Aki sok eladó házat nézett már meg vásárlási szándékkal az tudja, hogy ritkán van egy megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzi, azt mondja magában „egyszerűen jó itt lenni”. Na ez az ingatlan ilyen…

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban