Idilli nyaraló Győrújbarát kedvelt részén

816 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretne teljesen kikapcsolódni, élvezné az erdő közelségét? Akkor ne habozzon, Önnek kínálom ezt a téliesített nyaralót, mely Győrújbarát kedvelt részén, a hegyen található.

A telek maga 600 nm-es, 18 m széles utcafronttal rendelkezik. A közművek közül a víz, villany van a házban, a csatorna, gáz a telek előtt az utcán található.

A telken egy 3 szobás faház található, mely erős betonalapraés pincerészre épült. A nagyméretű pincében, mely szintén betonozott alappal és födémmel rendelkezik egy garázs, egy konyha+nappali részként funkcionálható és egy kisszoba fürdővel alakítható ki, akár állandó lakhatásra is alkalmassá lehet varázsolni, de nyári laknak is kíváló lehet. A földszinten egy 48 nm-es nappali+konyha+fürdőszoba található. A ház éke a nagyméretű kandallókályha, mely állandó lakhatást biztosít a háznak, hiszen télen az egész faházat képes befűteni. A nappaliból falépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol két szoba lett kialakítva.

Válaszza a nyugalmat, a csendet, válassza Győrújbarátot, jöjön tekintse meg velem ezt az ingatlant!

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.