Idilli otthon Csömörön

968 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínáljuk ezt a kedves kis házat, mely egy 745 nm-es telken fekszik Csömör nagyközség csendes utcájában. A szomszédok barátságosak, minden sétatávolságra elérhető: bolt, pékség, óvoda, iskola, gyógyszertár, egészségház... Az Örs vezér terére közlekedő busz megállója egy sarokra, a H8-as HÉV végállomása 5 percre található. Autóval több útvonalon is gyorsan elérhető a belváros.

A kertben a sok gyümölcsfa mellett egy mesebeli kis tó is található – halakkal betelepítve. Akár ki se kell mozdulni otthonról egy kis horgászatért. Az öntözéshez ki lett építve kerti csap külön vízórával. Az ajánlat részét képezi egy kis kerti faház (tároló) is – benne villany és víz csatlakozással. E kis házig fényáteresztő fedéssel terasz került kialakításra.

Tavasztól őszig a kert, télen az amerikai konyhás nappali majd’ 50 négyzetmétere teremt lehetőséget a hétvégék, esték közös, tartalmas eltöltésére. A konyhai sziget étkezőasztalként és praktikus tárolóhelyként is funkcionál.

Két kis kuckós gyerekszoba és a nagyobb hálószoba lakóit sarokkádas fürdőszoba szolgálja. A ház minden helyisége ablakos, természetes fénnyel bevilágított.

A nappali sarkából vezet fel lépcső a beépíthető tetőtérbe. A nappali-konyha felett lévő szint hasznos alapterülete ~30 négyzetméter, melyet az új tulajdonos saját igényei szerint alakíthat ki – szigetelése már megtörtént, műanyag ablak került be és a fűtés is fent van.

Akinek fontos a város közelsége, de falusias nyugalomra vágyik: megtalálta a megfelelő ingatlant. A település pezsgő közösségi élete az aktív pihenésre vágyóknak is sok lehetőséget kínál (Bringafesztivál, Gyalogtúrák …).

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Kapcsolattartó
Budapest 14. kerület
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.