Igazán ritka lehetőség Nagykanizsa belvárosának közelében!

4855 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Igazán ritka lehetőség Nagykanizsa belvárosának közelében! Földszinti, 86 nm hasznos alapterületű lakás eladó a Zerkowitz udvarban! A zárt udvaros társasházban minden ingatlanhoz saját, rendszámra szóló parkolóhely van kialakítva. A lakáshoz kellemes, tágas terasz is tartozik.
Az ingatlan eddig szépségszalonként üzemelt, de a lakáson belüli válaszfalak könnyűszerkezetesek, így bármikor kis ráfordítással újra egy tágas lakássá alakítható. A tulajdonosok néhány éve alakították át a lakást, ekkor történtek a felújítási munkálatok is. Megújultak a nyílászárók, a lakótér új víz- és villamoshálózatot kapott. Megújultak a hideg- valamint a melegburkolatok. Az ablakok műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak. A lakótér fűtését gáz konvektorok biztosítják. A közös költség mindösszesen 5.000 Ft. Az ingatlan egyedi sajátossága a tágas, közel 20 nm nagyságú terasz.
Remek lehetőségekkel rendelkező ingatlan, tökéletes otthon kialakítható belőle!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.