Igazi belvárosi gyöngyszem

448 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ezt a három hatalmas szobával rendelkező, történelmi belvárosban található, exkluzív eladó lakást, a múlt század hangulatát kereső családoknak javaslom, vagy ügyvédi irodának, hiszen az út túloldalán van a városi bíróság. De befektetésnek is ideális, hiszen könnyen kiadható akár a jelenlegi állapotában is.

Az 1900-as évek elején téglából épült ez a régi polgári ház, ami Székesfehérvár belvárosában van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de miután belépnek a kapun, már egy másik, nyugodt világ vár az itt lakókra. Gyönyörű lépcsőház és barátságos szomszédok, mert itt ismeri mindenki egymást, hiszen egy lépcsőházban nem sok lakás van.

A két bejárattal is rendelkező lakás teljes felújítása 10 évvel ezelőtt történt meg. A fűtést radiátorokon keresztül, és a melegvizet egy korszerű gázkazán biztosítja. A teljes elektromos hálózat is kicserélésre került. A szobák parkettásak. Az egész lakás frissen festve és mázolva.

A tágas szobák, a nagy méretű ablakoknak köszönhetően úsznak a fényben. Az egyik szobában és az étkezőben galéria is van, amik tovább növelik a hasznosítható alapterületet.

Az egyik fürdőszoba nem panel méretű, így a mosdó és a kád mellett még a mosó-, valamint a szárítógép számára is kényelmesen biztosítja a helyet. A másik fürdőszoba pedig zuhanyzóval készült.

A hatalmas, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes. Külön előny, hogy egy nagy méretű spájz is tartozik hozzá. Tágassága folytán nagy családi étkezések számára is bőven biztosít helyet.

Nem szabad megfeledkezni az előszobába beépített hatalmas gardróbszekrényről sem, hiszen ez biztosan elnyel minden holmit a ruháktól kezdve a cipőkön át a bőröndökig. Ha pedig még plussz tárolóhelyre van szükség, akkor saját pincére is van lehetőség.

A közeli parkolóban itt lakóknak kedvezményes bérlettel lehetséges a parkolás: De a helyijáratú buszok közeli megállóiból a város szinte minden része átszállás nélkül közelíthető meg.

Aki kedveli a múlt századi hangulatot idéző régi polgári lakásokat és a belváros hangulatát, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban