Igazi gyöngyszem a történelmi belvárosban

48 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mindenhol különleges a történelmi belvárosban lakni, de a legtöbb helyen ezt csak régi házakban tehetjük meg. Most azonban baráti áron eladó egy 1994-ben, az akkori kor legmagasabb műszaki színvonalán épült, 127 négyzetméteres csodás lakás, teremgarázzsal és külön tárolóval.

Ezt a hatalmas nappalival és 3 hálószobával rendelkező, 2.-ik emeleti téglalakást, a belvárosban lakást keresőknek javaslom, vagy befektetésnek is ideális, hiszen könnyen kiadható a jelenlegi állapotában is, hiszen bútorozottan lehet megvásárolni.

A lakást 2018-bn felújították. Új, korszerű gázkazán került beépítésre. A külső nyílászárók üvegeit, 3 rétegű üvegre cserélték. Valamint klíma került beszerelésre.

A hatalmas, 50 négyzetméteres nappali igazán tágas helyet biztosít a közösségi együttlétekhez. A fő hálószóba is szinte egy garzonlakás méretének felel meg. A lakást mindenhol különleges tükrök és üvegfelületek díszítik.

A fürdőszoba sem panel méretű, így a mosdó és a kád mellett még a mosó-, valamint a szárítógép számára is kényelmesen biztosítja a helyet.

A hatalmas, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes. Minden szükséges géppel fel van szerelve, amik természetesen maradnak és a következő háziasszony munkáját fogják megkönnyíteni.

A ritkán használt dolgok tárolására, saját 6 négyzetméteres tároló szolgál, ami a garázsszinten található, közel a lakáshoz tartozó teremgarázshelyhez.

Mivel belváros közepén van a lakás, ezért pár perc sétával elérhetőek a bevásárlási lehetőségek, közintézmények, iskolák, Árpád-fürdő, buszpályaudvar. ahol sok helyi és távolsági buszmegálló érhető el, ahonnan a város minden része átszállás nélkül közelíthető meg.

Jöjjön, csapjon le rá, amíg más el nem viszi! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és földhivatali ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban