Igazi, hamisítatlan nagypolgári életérzés 87 nm-en!

880 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó egy 87 nm-es, tágas, napfényes, második emeleti lakás a Baross utcában, akár azonnali költözési lehetőséggel.

Jelenleg kétszobás elosztású. A szobák szintén nagyméretűek, külön bejárattal rendelkeznek, ugyanakkor egymásból is nyithatóak.

A nagyobbik (30 nm-es) szoba két ablakának és 3,85 méteres belmagasságának köszönhetően, igény szerint könnyedén kettéválasztható. Akár galériázható is. Így nagycsaládok számára is kitűnő választás ez az ingatlan!

A fürdőszoba szintén hatalmas méretekkel rendelkezik! Egy nagy kád és egy zuhanyzó is található benne.
A kézmosóval felszerelt wc külön helységben van. Mindkét fürdőhelységben található szellőző ablak.
Fűtése a Vaillant cirkó fűtéssel van megoldva. A fürdőben található törölközőszárítós radiátor is.

A víz és villanyórák is egyedi mérésűek, fogyasztás alapján fizetendő utánuk a rezsiköltség. Ezen felül a közös költség 16 000 Ft havonta. Lift nincs.

Az előteret egy korábbi kisebb szobából, valamint a konyhából nyitották egybe a lakás pár évvel ezelőtti felújítása során. Így a lakás fogadóterévé a 27 nm-es területet kitevő előtér és konyha vált.
Ami igény esetén visszaállítható az eredeti elosztásra, vagy akár hangulatos étkezőt is ki lehet benne alakítani.
A konyha két ablakkal a belső udvar felé néz.
A szobák ablakai csendes mellékutcákra néznek.

A ház folyamatosan karbantartott. A felújítási alapból és kerületi támogatással már felújították a külső homlokzatot, a következő terv szerinti felújítás a belső homlokzat megújítása lesz.

Az ingatlan tehermentes.

Pár perc sétatávolságra van a Corvin plázától. És minden egyéb városi igényeket kielégítő szolgáltatás, iskola, egyetem, szórakozóhely, étterem, orvosi rendelő… szintén karnyújtásnyi közelségben megtalálható.
Kiemelten kedvezőek a tömegközlekedési adottságai is. Busz-, troli-, metró-, villamos megállók is mind pár perc alatt elérhető. A lakók számára a környéken a parkolás ingyenes.

Az átalakítási lehetőségek és a lokáció miatt ajánlom befektetők figyelmébe, hiszen aki megvásárolja, biztos lehet abban, hogy értékes vagyontárgyba teszi a pénzét és bármikor könnyedén bérbe tudja adni.
Továbbá ajánlom olyan családok figyelmébe is, akik számára érték a belváros közelsége.

Ne maradjon le, hívjon most!

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest 22. kerület
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.