Igényes családi ház, 105 m2-es füthető garázzsal

7024 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pest-megyében az Üvegtigrisről híres Tinnye községében, mely megőrizte vidéki,falusias arculatát kínálunk megvételre, egy 72 m2 alapterületű lehetőségekben gazdag, tégla építésű családi házat. Az ingatlan egy aszfaltozott, széles zsákutca elején található a falu központjától 8 percnyi kényelmes séta távolságra.

A családi ház a 80-as években, Kádár-kocka stílusban épült, melyet jelenlegi tulajdonosai 2010 óta a folyamatos karbantartások mellett, korszerűsítettek, illetve hozzá is építettek.
Hozzáépítésre került a házhoz egy előtér az utca front felől, melyen keresztül a nappaliba érkezünk, ami egy légteret alkot a konyhával. Továbbá két hálószoba, egy fürdőszoba, valamint egy külön álló WC került kialakításra. A nappalihoz kapcsolódik egy fedett terasz, mely igény szerint akár beépíthető.
Folytatólagosan egy vas szerkezetű szigetelt műhely (105m2) lett kialakítva szerelőaknával ,ami egy 2x2.5 méteres tolóajtóval rendelkezik. A műhely egy részében helyett kapott egy kis konyha, valamint egy fürdőszoba a hozzá tartozó mellékhelyiséggel, mely egy leválasztással akár önálló lakrésszé is alakítható.
Az épület alatt egy pince található, ahol helyet kapott a kazánház együtt a mosókonyhával, illetve egy tároló helyiség, mely jelenleg műhelyként funkcionál. Mindkét helység gipszkartonnal, vagy csempével van burkolva.

A családi ház 6 cm-es külső hőszigetelő rendszerrel ellátott, míg a garázs 10cm-es szigetelést kapott.
A fűtésről elektromos kazán illetve vízteres kandalló(gazdaságos, és energia hatékony) egyaránt gondoskodik, radiátorok és padlófűtés hőleadásával.
A telek melynek mérete 1257m2 örökzöldekkel, gyümölcsfákkal telepített.

Ajánlom azon kedves érdeklődök részére ezt az ingatlant, akik a jó állapotú, költözhető családi otthonukat keresik. Valamint bátran merem ajánlani azoknak, akik bármilyen raktározási funkciót keresnek, vagy az átlagosnál nagyobb méretű garázs igénye van a vállalkozásának /asztalos, lakatos, kárpitos, stb./ Nem utolsó sorban kerülné a felújítás gondjait, problémáit.
Várom megtisztelő, érdeklődő hívását.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban