Igényes családi ház eladó Győr-Kisbácsán

9667 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Kisbácsa egy csendes utcájában található ez a családi ház. A 2000-ben ytong téglából épült épületet a tavalyi évben is csinosították. A ház kétszintes, bruttó 95 m2 , nettó 84 m2-es.
A 49 m2-es földszinten kis szélfogó, előszoba lépcsőfeljáróval, nagy konyha, kamra, nappali és WC található. A helyiségek járólappal burkoltak. A tágas, világos nappali ablakai az utcára és az udvarra néznek. MInden ablakon redőny van.
A konyha a háziasszonyok álma a nagy beépített konyhabútorral. Egy kis éléskamra csatlakozik a konyhához. A helyiséget az udvar felől a délutáni napsütés világítja meg. A bejárat mellett egy külön WC is rendelkezésre áll vízcsappal.
Egy stabil, korláttal ellátott falépcső vezet fel az emeletre.
A tetőtérben egy nagyobb és egy kisebb hálószoba található, mindegyikben beépített bútor, így külön szekrényre nincs is szükség. Laminált parkettás mindegyik. Aki szeretné, a nagyobb szobában levő cserépkályhát is fűtheti.
A nagyméretű fürdőszobában kád, mosdó, zuhanyzó, WC lett kialakítva. A tetőtér bruttó alapterülete: 46,76 m2, nettó alapterülete 35,36 m2.
Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, a fűtés és a melegvíz ellátása gázkazánról történik.
A telek 203 m2, kis előkert, udvari kocsibeálló, parkosított rész és hátul, az épület mögött egy 9 m2-es tároló is található.
A házba azonnal bele lehet szeretni! Igényes kialakítású minden, otthonos, kellemes hangulatú, egy kis ékszerdoboz.
Jöjjön, nézze meg és legyen az új tulajdonosa! Ide csak költöznie kell! A beépített bútorok az ingatlanban maradnak.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.